Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
Innovation Management 9:00 am
Innovation Management
Dec 15 @ 9:00 am – Dec 16 @ 1:00 pm
{:sq}Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me[...]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Innovation in human recourses Management

10/10/2019
When: October 10, 2019 @ 8:05 am – October 11, 2019 @ 9:05 am

Dates 10 – 11 October Min/max pax: 20 City Tirana Trainer Mr.Torsten Miland, Managing Partner of AIMS International Denmark Programme


Tryezë diskutimi mbi Open Banking & PSD2

12/06/2019
When: June 12, 2019 @ 3:58 pm – 4:58 pm

Më 12 qershor 2019, AAB dhe Facilization,  një kompani që ofron shërbime dhe programe në fushën e Teknologjisë së Informacionit me fokus në sistemin bankar dhe institucionet financiare, bashkë organizuan një tryezë diskutimi mbi Open[...]


Understanding and auditing Cybersecurity

7/06/2019
When: June 7, 2019 @ 1:52 pm – 2:52 pm

Dates 20-21 Qershor Max pax: 20 City Tiranë Trainer Komitas Stepanyan, PhD Programme


Aftësim në shitje dhe menaxhim shitjes

12/06/2019
When: June 12, 2019 @ 1:41 pm – June 13, 2019 @ 2:41 pm

Dates 12-13 Qershor Max nr pax: 15 Vendi Tiranë Trainer Alexandra Kasmi


Lidershipi & menaxhimi i ndryshimit

18/11/2019
When: November 18, 2019 @ 4:07 pm – November 19, 2019 @ 5:07 pm
Where: Tirane, Tiranë, Shqipëria

Data: 18 – 19 Nëntor Qyteti: Tiranë


Lidershipi & menaxhimi i ndryshimit

27/05/2019
When: May 27, 2019 @ 4:06 pm – 5:06 pm

Data: 12 – 13 Nëntor Qyteti: Gjirokastër


Lidershipi & menaxhimi i ndryshimit

5/11/2019
When: November 5, 2019 @ 4:04 pm – November 6, 2019 @ 5:04 pm
Where: Korçë, Shqipëria

Data: 5 – 6 Nëntor Qyteti: Korçë


Menaxhimi i konflikteve & zgjidhja e problemeve

24/10/2019
When: October 24, 2019 @ 4:02 pm – October 25, 2019 @ 5:02 pm

Data: 24 – 25 Tetor Qyteti: Gjirokastër


Lidershipi & menaxhimi i ndryshimit

16/09/2019
When: September 16, 2019 @ 4:01 pm – September 17, 2019 @ 5:01 pm

Data: 16 – 17 Tetor Qyteti: Vlorë


Komunikimi & shërbimi ndaj klientit

10/10/2019
When: October 10, 2019 @ 3:55 pm – October 11, 2019 @ 4:55 pm

Data: 10 – 11 Tetor Qyteti: Lezhë