Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
Cybersecurity in Digital Era 2:01 pm
Cybersecurity in Digital Era
May 5 @ 2:01 pm – May 6 @ 3:01 pm
Cybersecurity in Digital Era
Cybersecurity in Digital Era Dates: 5 – 6 May 2021 Time: 12:00 – 16:00 Sessions:  6 sessions of 3.5 hours each On-line Platform: Zoom Partner: AIIA Cost per participant: AIIA Members 190 € (VAT included) Non-members[...]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Confidently Lead Through Crisis Time: Managers, Encourage Your Team to Take Time Off

26/06/2020
When: June 26, 2020 @ 5:00 pm – 6:00 pm
Where: On-line /AIEx LMS

Having to adapt your business strategy to fluctuating market conditions and the need to configure your workforce is likely to be an acute reality for businesses in the current climate. The Predictive Index Confidently Lead Through[...]


Toward the new Reality- Leadership Resiliency (Class room)

23/06/2020
When: June 23, 2020 @ 9:00 am – June 24, 2020 @ 5:00 pm

Kur:      23-24 qershor 2020 Ora:     9:00 – 17:00 Programi{:}{:en}Kur:      23-24 qershor 2020 Ora:     9:00 – 17:00 Programme{:}


Aftësim në shitje dhe menaxhim shitjesh

2/06/2020
When: June 2, 2020 @ 12:07 pm – June 3, 2020 @ 12:22 pm

2-3 & 9-10 Qershor 2020 Orari 9:00-12:15 4 seanca x 3h me 15″ pushim midis seancave AIEx LMS | elearning-aie.com | aie.al 150.- EUR/person* VAT Excluded softskills@aie.al | +355686019672 junida.katroshi@aab-al.org Shkarko Programin


Menaxhimi i Kohës dhe Produktiviteti

14/05/2020
When: May 14, 2020 @ 7:15 pm – May 15, 2020 @ 8:15 pm

Data 14-15 Maj 2020 Bashkepunim Lincoln Center Për marrë pjesë në këto trajnime duhen pasur parasysh 3 gjëra: Pjesëmarrësi të ketë një kompjuter dhe linjë të mirë internet Nivel i gjuhës angleze të jetë[...]


Risku i kredisë dhe analiza e fluksit të parasë

13/05/2020
When: May 13, 2020 @ 6:49 pm – May 14, 2020 @ 7:49 pm

Data 13-14 Maj 2020 dhe 20-21 Maj 2020 Minimumi i pjesëmarrësve 8 Bashkepunim House of Trainings, ATTF LUX Për marrë pjesë në këto trajnime duhen pasur parasysh 3 gjëra: Pjesëmarrësi të ketë një kompjuter[...]


Mëngjes pune me gazetarët e ekonomisë dhe përfaqësues të medias

28/02/2020
When: February 28, 2020 @ 3:29 pm – 4:29 pm

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi një mëngjes pune me përfaqësues të medias audio – vizive dhe të shkruar, në kuadrin e forcimit të marrëdhënieve të punës dhe përmirësimit të vazhdueshëm të komunikimit ndërmjet dy[...]


Internal Capital and Liquidity Adequacy Assessment Process (ICLAAP): A risk based review.

9/03/2020
When: March 9, 2020 @ 10:06 am – March 10, 2020 @ 11:06 am

Dates 9-10 Mars Max nr pax: 16 Price/Euro AIIA Members 395 €Non-members 439 € Partner / Provider AIIA Deadline 17 February Notes See attach Programi{:}{:en} Dates 9-10 Mars Max nr pax: 16 Price/Euro AIIA[...]


Retail Banking, new distributions channels and E-banking

2/03/2020
When: March 2, 2020 @ 10:02 am – March 4, 2020 @ 11:02 am

Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian Moreels /ATTF Notes See attach Programi{:}{:en} Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian[...]


Mbledhje e Asamblesë së Anëtarëve

10/12/2020
When: December 10, 2020 @ 11:28 am

 


Mbledhje e Asamblesë së Anëtarëve

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 11:24 am