Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
Innovation Management 9:00 am
Innovation Management
Dec 15 @ 9:00 am – Dec 16 @ 1:00 pm
{:sq}Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me[...]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Internal Capital and Liquidity Adequacy Assessment Process (ICLAAP): A risk based review.

9/03/2020
When: March 9, 2020 @ 10:06 am – March 10, 2020 @ 11:06 am

Dates 9-10 Mars Max nr pax: 16 Price/Euro AIIA Members 395 €Non-members 439 € Partner / Provider AIIA Deadline 17 February Notes See attach Programi{:}{:en} Dates 9-10 Mars Max nr pax: 16 Price/Euro AIIA[...]


Retail Banking, new distributions channels and E-banking

2/03/2020
When: March 2, 2020 @ 10:02 am – March 4, 2020 @ 11:02 am

Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian Moreels /ATTF Notes See attach Programi{:}{:en} Dates 2-4 March Max nr pax: 25 Price/Euro 250 Euro Partner / Provider Christian[...]


Mbledhje e Asamblesë së Anëtarëve

10/12/2020
When: December 10, 2020 @ 11:28 am

 


Mbledhje e Asamblesë së Anëtarëve

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 11:24 am

 


Agile Project Management

27/02/2020
When: February 27, 2020 @ 10:48 am – February 28, 2020 @ 11:03 am

Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}{:en} Dates 27-28 February Partner / Provider Mark Engelhardt/AIEx Price/Euro 300+ Tvsh Max nr pax: 10 {:}


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizon Darkën Vjetore

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 4:21 pm – 5:21 pm

Më 11 shkurt 2020, AAB organizoi Darkën Vjetore, aktivitetin e vetë tradicional të përfundimit të një viti financiar dhe përgatitjes për një vit tjetër, ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm të bankave anëtare, të ftuar[...]


Assembly of Members meeting

11/02/2020
When: February 11, 2020 @ 8:38 am – 9:38 am

Date: 11 February 2020 Activity: Assembly of Members meeting


Organizohet mbledhja e 8-të e Rrjetit Shqiptar për Edukimin Financiar (ANFE)

29/01/2020
When: January 29, 2020 @ 4:40 pm – 5:40 pm

Sot, në datë 29.01.2020, nën kujdesin e Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), u organizua mbledhja e 8-të e ANFE. I ftuar në këtë takim të radhës ishte z. Altin Tanku, Drejtor i Departamentit të Kërkimeve[...]


Besimi dhe perceptimi i klientëve në banka dhe sektorin bankar

23/01/2020
When: January 23, 2020 @ 10:30 am

23 janar 2020 Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) prezantoi pjesën e dytë të studimit mbi besimin dhe perceptimin e klientëve në banka dhe sektorin bankar. Të ftuar ishin përfaqësues të bankave, të Bankës së Shqipërisë,[...]


Digital Finance (R)evolution

30/01/2020
When: January 30, 2020 @ 10:58 am – January 31, 2020 @ 11:58 am

Dates 30 – 31.01.2020 Max nr pax 15 – 25 Price 70 – 100 Euro Partner / Provider ATTF Programme