Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
Siguria Kibernetike në botën digjitale 11:00 am
Siguria Kibernetike në botën digjitale
Oct 15 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}{:en}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}
{:sq}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00 – 12:00 Ku: ZOOM   {:}{:en}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00[...]
16
17
18
19
20
Agile for Winners 9:00 am
Agile for Winners
Oct 20 @ 9:00 am – Oct 21 @ 1:00 pm
{:sq}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}{:en}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}
21
22
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social 11:00 am
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social
Oct 22 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}{:en}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}
{:sq}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}{:en}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}
23
24
25
26
27
Digital Marketing 9:00 am
Digital Marketing
Oct 27 @ 9:00 am – Oct 30 @ 1:00 pm
{:sq}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programi{:}{:en}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programme  {:}
28
29
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare” 11:00 pm
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare”
Oct 29 @ 11:00 pm – Oct 30 @ 12:00 am
{:sq}Në kuadër të muajit Evropian të Sigurisë Kibernetike, do të vijojmë, ditën e enjte datë 29 tetor 2020, ora 11:00 -12:00 me ku do të kemi të ftuar përfaqësues të institucioneve shtetërore për të sjellë[...]
30
31

Takim diskutimi me sistemin bankar dhe biznesin “Marrëdhëniet Biznes-Bankë”

2/06/2017
When: June 2, 2017 @ 3:30 pm – 4:30 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Takim diskutimi me sistemin bankar dhe biznesin “Marrëdhëniet Biznes-Bankë: Perspektiva e kreditimit 2016” 03 mars 2016 – Banka e Shqipërisë organizoi në ambientet e saj, takimin me temë: “Marrëdhëniet Biznes-Bankë: Perspektiva e kreditimit 2016”. Të[...]


Trajnim – Basel II dhe më tej

13/10/2015
When: October 13, 2015 @ 9:55 am – 10:55 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ne bashkëpunim me ATTF Luksemburg organizon në Tiranë trajnimin me temë “Basel II dhe më tej” në datat 2 – 4.11.2015 Audienca: Drejtues të niveli të lartë dhe të mesëm ; personat e përfshirë[...]


Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

3/10/2015
When: October 3, 2015 @ 9:53 am – 10:53 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Në datat 3-4 tetor 2015, AAB organizoi një aktivitet dy ditor, i projektuar si një kombinim trajnimi dhe udhëtimi argëtues në qytetin e Vlorës. Kësaj nisme i’u bashkuan 13 gazetarë ekonomikë të mediave të ndryshme[...]


Zhvillon punimet Forumi i Parë i Auditorëve të Brendshëm

18/06/2015
When: June 18, 2015 @ 9:48 am – 10:48 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Instituti Shqiptar i Audituesve të Brendshëm (AIIA), organizuan Forumin e Parë të Auditimit të Brendshëm, në 18 qershor 2015 në Hotel Tirana International. Forumi u fokusua mbi zhvillimin dhe[...]


Seminar për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Financimit të Terrorizmit

26/06/2015
When: June 26, 2015 @ 9:51 am – 10:51 am
Where: Tiranë, Shqipëria

6 Qershor 2015 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave (DPPPP) organizoi në ambientet e “Vlora International Hotel” një seminar trajnimi rajonal, për punonjësit[...]


Forumi i dytë SWIFT – Compliance Forum Albania

5/05/2015
When: May 5, 2015 @ 9:46 am – 10:46 am
Where: Tiranë, Shqipëria

5 Maj 2015 – Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me SWIFT Austria, organizuan  Forumin e dytë SWIFT  Compliance Albania. Forumi zhvilloi punimet në datë 5 maj 2015, në mjediset e Sky Hotel në Tiranë[...]


Trajnim mbi Raportin e Auditit

26/03/2015
When: March 26, 2015 @ 9:45 am – 10:45 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Trajnimi dy-ditor, në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Auditorëve të Brendshëm, u drejtua nga Z. Jean Pierre Garitte, trajner me eksperiencë ndërkombëtare në auditin e brendshëm. Trajnimi kishte në fokus rëndësinë e organizimit të dokumenteve[...]


Trajnim mbi “Aftësitë Drejtuese” dhe “Aftësitë dhe teknikat e mbledhjes së kredive”

24/03/2015
When: March 24, 2015 @ 9:41 am – 10:41 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ka ofruar dy trajnime me partnerin e saj të ri të trajnimit SBPST. Trajnimi i parë u kryesua nga Z. Cüneyt Erigüç, ish-bankier, i cili u përcolli të pranishmëve masazhin se: “Jo të gjithë[...]


Deloitte – seminar i dedikuar për TVSH

13/03/2015
When: March 13, 2015 @ 9:40 am – 10:40 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Deloitte organizoi në ambientet e AAB një seminar me fokus ligjin e ri të TVSH-së në industrinë bankare. Ekspertët e Deloitte prezantuan dhe diskutuan ndryshimet në Ligj si dhe në Udhëzimin e publikuar së fundmi,[...]


Java e Parasë (9-13 mars 2015)

9/03/2015
When: March 9, 2015 @ 9:38 am – March 13, 2015 @ 10:38 am

Shoqata Shqiptare e Bankave bashkëpunon me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në organizimin e Javës së Parasë (9-13 mars 2015) 9 Mars 2015 – Edhe këtë vit, Shqipëria do të jetë pjesë e aktiviteteve[...]