Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
Cybersecurity in Digital Era 2:01 pm
Cybersecurity in Digital Era
May 5 @ 2:01 pm – May 6 @ 3:01 pm
Cybersecurity in Digital Era
Cybersecurity in Digital Era Dates: 5 – 6 May 2021 Time: 12:00 – 16:00 Sessions:  6 sessions of 3.5 hours each On-line Platform: Zoom Partner: AIIA Cost per participant: AIIA Members 190 € (VAT included) Non-members[...]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Design Thinking

16/02/2021
When: February 16, 2021 @ 4:17 pm – February 24, 2021 @ 5:17 pm

Dates: 16-17.02.2021 Time:  14:00 – 18:00, 09:30 – 13:30 On-line Platform: Zoom Platform & Mural Partner: AIEx Price: 250.- EUR/person* VAT Excluded     Programme{:}{:en}Dates: 16-17, 24.02.2021 Time:  14:00 – 18:00, 09:30 – 13:30 On-line Platform: Zoom Platform & Mural Partner: AIEx Price: 250.- EUR/person* VAT Excluded[...]


HR Development

25/02/2021
When: February 25, 2021 @ 4:03 pm – 5:03 pm

Time: 15:00 – 17:00 Sessions: coaching sessions, booked separately On-line Platform: ZOOM Partner: Network Tribe Price: 200 euro/participant, Bundle Price for 3 participants: 500 euro   Programme


Leksion i hapur online

3/02/2021
When: February 3, 2021 @ 9:52 am – 10:52 am

Më  2 shkurt, Dr. Spiro Brumbulli, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së mbajti një leksion të hapur online me temën “Ekonomia, përfshirja financiare dhe bankat tregtare”, me pjesëmarrjen e studentëve nga Fakulteti i Biznesit, në universitetin “Aleksander Moisiu” Durrës, i cili  u koordinua[...]


HR Development

4/02/2021
When: February 4, 2021 @ 4:30 pm – February 18, 2021 @ 5:30 pm

Data:               4-11-18.01.2021 Kohezgjatja:   2 ore Max 15 participants Programi{:}{:en}Date:               4-11-18.01.2021 Duration:       2 hours Max 15 participants Programi {:}


Identifying and Mitigating Fraud and Malfeasance

2/02/2021
When: February 2, 2021 @ 4:24 pm – February 4, 2021 @ 5:24 pm

Data:               2-4.02.2021 Kohezgjatja:   3 ore Max 25 participants Programi{:}{:en}Date:               2-4.02.2021 Duration:       3 hours Max 25 participants Programi{:}


Selling And Negotiating Professionally

25/01/2021
When: January 25, 2021 @ 4:16 pm – January 26, 2021 @ 5:16 pm

Data:               25-26.01.2021 Kohezgjatja:   2 ore Max 12 participants Programi{:}{:en}Date:               25-26.01.2021 Duration:        2 hours Max 12 participants Programi{:}


Muaji Evropian i Sigurise Kibernetike

31/10/2020
When: October 31, 2020 @ 1:22 pm – 2:22 pm

Tetori shënon Muajin Evropian të Sigurisë Kibernetike. AAB dhe Komiteti i Sigurisë së Informacionit i AAB-së, organizuan një seri webinar-esh që u zhvilluan gjatë gjithë muajit. Ngjarjet digjitale të këtij viti synuan të eksplorojnë tendencat dhe sfidat kibernetike[...]


Innovation Management

15/12/2020
When: December 15, 2020 @ 9:00 am – December 16, 2020 @ 1:00 pm

Transformimi digjital dhe inovacioni janë dy temat që ndërlidhen dhe shtjellohen nga trajneri Michael Dell, CEO & Chief Disruptor i Warp Innovation, i cili ka një eksperiencë mbi 20-vjeçare në këtë fushë, duke operuar me[...]


enVision ECM Banking Solution

19/11/2020
When: November 19, 2020 @ 10:30 am – 11:30 am

Agenda Opening Speeches 10:30 – 10:33             Mr. Spiro Brumbulli AAB Secretary General 10:33 – 10:35             Mr. Salih Kanlı CBKSoft General Manager CBKSoft Company Profile Presentation[...]


Applying a behavioral approach to financial services

18/11/2020
When: November 18, 2020 @ 1:00 pm – 2:00 pm

The World Bank and the Albanian Association of Bank have the pleasure to invite You to a webinar on “Applying a behavioral approach to financial services”. This webinar is part of the Greenback Academy, a[...]