Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
Siguria Kibernetike në botën digjitale 11:00 am
Siguria Kibernetike në botën digjitale
Oct 15 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}{:en}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}
{:sq}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00 – 12:00 Ku: ZOOM   {:}{:en}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00[...]
16
17
18
19
20
Agile for Winners 9:00 am
Agile for Winners
Oct 20 @ 9:00 am – Oct 21 @ 1:00 pm
{:sq}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}{:en}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}
21
22
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social 11:00 am
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social
Oct 22 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}{:en}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}
{:sq}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}{:en}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}
23
24
25
26
27
Digital Marketing 9:00 am
Digital Marketing
Oct 27 @ 9:00 am – Oct 30 @ 1:00 pm
{:sq}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programi{:}{:en}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programme  {:}
28
29
30
31

Analiza e CRM (Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin) mbi bazën e Big Data (të dhënat masive)

8/06/2017
When: June 8, 2017 @ 2:01 pm – 3:01 pm

Seminari solli një risi në qasjet e Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM), duke përdorur analizat në kohë reale, në fusha të tilla si: menaxhimi i vlerës së klientit, fushatat për konsumatorët, ose përvoja e[...]


Incoterms®2010

8/06/2017
When: June 8, 2017 @ 1:40 pm – June 9, 2017 @ 2:40 pm

 


Train the Trainer: Methodology and Didactics

5/06/2017
When: June 5, 2017 @ 1:39 pm – June 7, 2017 @ 2:39 pm

 


Vlerësimi dhe menaxhimi i kredisë

1/03/2017
When: March 1, 2017 @ 3:27 pm – 4:27 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB në bashkëpunim me ATTF Luxembourg organizojnë trajnimin me teme:


SWIFT: Takimi i punës për Programin e Sigurisë së Konsumatorëve (CSP) në Shqipëri dhe Takimi vjetor i UGM-së

1/06/2017
When: June 1, 2017 @ 10:47 am – 11:47 am

Më 1 qershor u organizua takimi i punës: “SWIFT: Programi i Sigurisë së Klientit (CSP) në Shqipëri”, i cili është një program i nisur nga shoqëria SWIFT, pas sulmeve kibernetike që ndodhën në Filipine një[...]


Team Work – Managing Effective Teams

24/05/2017
When: May 24, 2017 @ 1:39 pm – May 25, 2017 @ 2:39 pm

 


Techniques and Instruments for Internal Auditors

24/05/2017
When: May 24, 2017 @ 1:38 pm – May 26, 2017 @ 2:38 pm

 


Enhancing Corporate Governance Leadership

19/04/2017
When: April 19, 2017 @ 1:37 pm – April 20, 2017 @ 2:37 pm

 


Java Globale e Parasë, 2017

27/03/2017
When: March 27, 2017 @ 3:21 pm – March 31, 2017 @ 4:21 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Më 27 mars 2017, në ambientet e Bankës së Shqipërisë, u çel Java e Parasë, një festë mbarë botërore e parasë, e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e brezit të ri për të qenë qytetarë[...]


IFC, Risk

4/04/2017
When: April 4, 2017 @ 1:59 pm – 2:59 pm