Open Banking, APIs and PSD2

9/05/2018
When: May 9, 2018 @ 11:02 am – May 10, 2018 @ 12:02 pm

Date 9-10 May 20188 Location Tirana Trainer David Gyori Program


Fundamentals of Blockchain in Banking

7/05/2018
When: May 7, 2018 @ 10:56 am – May 8, 2018 @ 11:56 am

Date 7-8 May 2018 Location Tirana Trainer David Gyori Program


Forumi i Kartave

4/05/2018
When: May 4, 2018 @ 9:38 am – 10:38 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese 4 Maj 2018, Tiranë Përmbledhje Forumi i Kartave për vitin 2018, organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). Ky forum mbulon një spektër të gjerë të përfshirjes[...]


Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar

12/04/2018
When: April 12, 2018 @ 3:06 pm – 4:06 pm

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë organizuan Quizin Evropian të Parasë me pjesëmarjen e rreth 500 nxënësve[...]


NPL Resolution

28/05/2018
When: May 28, 2018 @ 9:00 am – May 30, 2018 @ 5:00 pm
Where: 10906 E 71st St, Tulsa, OK 74133, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Date 28-30 May 2018 Location Tirana Instructor TBC Partner IFC


Selling Financial Services & Managing Client Relationships

28/05/2018
When: May 28, 2018 @ 9:00 am – May 30, 2018 @ 5:00 pm

Date 28-30 May 2018 Location Tirana Instructor Mr Alex Kloos Partner HOT/LUX Program


Excellence in Conflict Management

23/04/2018
When: April 23, 2018 @ 9:00 am – April 24, 2018 @ 5:00 pm

Date 23-24 April 2018 Location Tirana Instructor Dr. Siegfried Lachmair Partner AIEx Program


Effective Risk Management: Tools and Practices

19/04/2018
When: April 19, 2018 @ 9:00 am – April 20, 2018 @ 5:00 pm

Date 19-20 April 2018 Time 09:00 – 17:00 Location Camelia Room, Xheko Imperial Hotel Instructor Ferdinand Tuinstra, Donna Nails Partner IFC Program


Risk Management And Negogiation in International Contracts

19/04/2018
When: April 19, 2018 @ 1:37 pm – 2:37 pm

Date 19 April 2018 Time 09:00 – 17:00 Location Tirana Partner ICC AL Program


Credit Assessment and Cash Flow Analysis

17/04/2018
When: April 17, 2018 @ 1:27 pm – April 19, 2018 @ 2:27 pm

Date 17 – 19 April 2018 Time 09:00 – 17:00 Location Camelia Room, Xheko Imperial Hotel Instructor Eric de Jong Partner HOT/LUX Program