Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
Siguria Kibernetike në botën digjitale 11:00 am
Siguria Kibernetike në botën digjitale
Oct 15 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}{:en}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}
{:sq}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00 – 12:00 Ku: ZOOM   {:}{:en}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00[...]
16
17
18
19
20
Agile for Winners 9:00 am
Agile for Winners
Oct 20 @ 9:00 am – Oct 21 @ 1:00 pm
{:sq}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}{:en}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}
21
22
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social 11:00 am
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social
Oct 22 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}{:en}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}
{:sq}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}{:en}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}
23
24
25
26
27
Digital Marketing 9:00 am
Digital Marketing
Oct 27 @ 9:00 am – Oct 30 @ 1:00 pm
{:sq}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programi{:}{:en}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programme  {:}
28
29
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare” 11:00 pm
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare”
Oct 29 @ 11:00 pm – Oct 30 @ 12:00 am
{:sq}Në kuadër të muajit Evropian të Sigurisë Kibernetike, do të vijojmë, ditën e enjte datë 29 tetor 2020, ora 11:00 -12:00 me ku do të kemi të ftuar përfaqësues të institucioneve shtetërore për të sjellë[...]
30
31

Leksion i hapur

5/04/2017
When: April 5, 2017 @ 5:20 pm – 6:20 pm

Më 5 prill, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së organizoi një leksion me temë “Sistemi bankar në Shqipëri “. Në këtë leksion morën pjesë studentët e Fakultetit të Administrimit të Biznes dhe Informatikë Ekonomike në Universitetin[...]


Leksion i hapur

9/03/2017
When: March 9, 2017 @ 5:15 pm – 6:15 pm

Më 9 mars, Sekretari i Përgjithshëm i AAB mbajti një leksion të hapur me temën “Bankat, ekonomia dhe biznesi “në Universitetin Evropian të Tiranës me pjesëmarrjen e studentëve nga Fakulteti Financiar – Banka dhe studentët[...]


Lider për 1 Ditë

23/03/2016
When: March 23, 2016 @ 5:12 pm – 6:12 pm

Në 23 Mars, AAB u bashkua me një aktivitet të organizuar nga Junior Achievement Albania (JA). Gjatë ditën e kësaj ngjarje, AAB mirëpriti një nxënës të shkollës së mesme, i cili ndoqi agjendën e Sekretarit[...]


Konferenca e Dytë Kombëtare për “Sfidat e zhvillimit ekonomik të Shqipërisë”

27/05/2016
When: May 27, 2016 @ 5:09 pm – 6:09 pm

Më 27 Maj, Departamenti i Financave pranë Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Tiranës organizoi Konferencën e Dytë Kombëtare për “Sfidat e zhvillimit ekonomik të Shqipërisë”. Këtij aktiviteti u bashkuan me pjesëmarrës nga fusha të ndryshme[...]


Forumi Financiar: Eseja më e mirë

26/05/2016
When: May 26, 2016 @ 4:46 pm – 5:46 pm

Më 26 Maj, Departamenti i Financës pranë Universitetit Evropian të Tiranës (UET) organizoi Forumin Vjetor të studentëve që janë pjesë e këtij departamenti. Gjatë këtij forumi, u prezantuan disa ese me tema që lidhen me bankat[...]


Pritje lamtumire

3/07/2018
When: July 3, 2018 @ 10:03 am – 11:03 am
Where: Tiranë, Shqipëria

  Më 3 korrik 2018, AAB organizoi një pritje lamtumire në nder te z. Ioannis Agathos, me rastin e përfundimit të detyrës së tij si Drejtorit të Përgjithshëm i Bankës NBG Bank Shqipëri. Të pranishem[...]


Transformimi Digjital në Sistemin Bankar

26/06/2018
When: June 26, 2018 @ 2:05 pm – 3:05 pm

AAB bashkëpunon me kompaninë Symmetric Group, e cila mbështetet nga partneri i tyre ndërkombëtar New Frontier Group, për të organizuar një takim pune me përfaqësuesit e bankave anëtare, me temë : Transformimi Digjital në Sistemin Bankar. Takimi[...]


Leading through Emotional Intelligence

12/11/2018
When: November 12, 2018 @ 9:15 am – November 13, 2018 @ 10:15 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Dates 12 – 13 November 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner AIEx Deadline 25 Tetor Price 300 Euro + Tvsh Min/max pax 12-14 Download program{:}{:en} Dates 12 – 13 November 2018 Location Tirana[...]


Information Security Management

18/10/2018
When: October 18, 2018 @ 9:04 am – 10:04 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 18 October 2018 Location Tirana Trainer Hristiyan Lazarov Partner ATTF Deadline 25 Shtator Price NO FEE Min/max pax 40 Download program{:}{:en} Date 18 October 2018 Location Tirana Trainer Hristiyan Lazarov Partner ATTF Deadline[...]


Manager as a Coach

17/10/2018
When: October 17, 2018 @ 8:55 am – October 19, 2018 @ 9:55 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date 17-19 October 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner AIEx Deadline 25 Shtator Price 375 Euro + Tvsh Min/max pax 12-14 Download program{:}{:en} Date 17-19 October 2018 Location Tirana Trainer Larissa Winter Partner[...]