Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
Siguria Kibernetike në botën digjitale 11:00 am
Siguria Kibernetike në botën digjitale
Oct 15 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}{:en}Siguria Kibernetike në botën digjitale{:}
{:sq}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00 – 12:00 Ku: ZOOM   {:}{:en}Tema : Siguria Kibernetike në botën digjitale Kur: E enjte, 15 Tetor 2020 Ora: 11:00[...]
16
17
18
19
20
Agile for Winners 9:00 am
Agile for Winners
Oct 20 @ 9:00 am – Oct 21 @ 1:00 pm
{:sq}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}{:en}Datat: 20-21.10.2020 Ora: 9:00 – 13:00 Minimum 10 pax   Programi{:}
21
22
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social 11:00 am
Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social
Oct 22 @ 11:00 am – 12:00 pm
{:sq}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}{:en}Siguria Kibernetike dhe sfidat në kohën e distancimit social{:}
{:sq}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}{:en}Data: 22.10.2020 Ora: 11:00 – 12:00 Platforma: ZOOM       {:}
23
24
25
26
27
Digital Marketing 9:00 am
Digital Marketing
Oct 27 @ 9:00 am – Oct 30 @ 1:00 pm
{:sq}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programi{:}{:en}Data: 27-28-29-30.10.2020 Minimum 15 Pax Programme  {:}
28
29
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare” 11:00 pm
Webinarin III “Siguria Kibernetike – Eksperienca Shqiptare”
Oct 29 @ 11:00 pm – Oct 30 @ 12:00 am
{:sq}Në kuadër të muajit Evropian të Sigurisë Kibernetike, do të vijojmë, ditën e enjte datë 29 tetor 2020, ora 11:00 -12:00 me ku do të kemi të ftuar përfaqësues të institucioneve shtetërore për të sjellë[...]
30
31