Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
AAB zhvillon mbledhjen e Asamblesë së Anëtarëve dhe Takimin e Fund-Vitit

 

Në datë 15 dhjetor 2021, Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), mbajti mbledhjen e fundit për vitin 2021, në të cilën u prezantua veprimtaria e Shoqatës gjatë vitit në shqyrtim si dhe u diskutuan dhe miratuan plani i biznesit dhe buxheti për vitin 2022.

Mbas mbledhjes, AAB organizoi Takimin e Fund-Vitit – pritja tradicionale përmbyllëse, ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm dhe përfaqësues të bankave tregtare, dhe kryetarë të komiteteve teknike të AAB-së. Të ftuar nderi ishin  Guvernatori, zotit Gent Sejko, dhe përfaqësues të tjerë të Bankës së Shqipërisë, Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, zoti Ervin Mete, dhe Drejtori i Agjencisë së Sigurimit të Depozitave, zoti Genci Mamani.

Të pranishmit u përshëndetën nga z. Bledar Shella, Kryetar i AAB-së dhe Drejtor i Përgjithshëm i OTP Bank Albania. Në vazhdim, fjalë përshëndetëse u mbajtën nga z. Gent Sejko dhe z. Ervin Mete në emër të institucioneve që drejtojnë.

Gallery