Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
AAB zgjedh Kryetarin e ri
Në vijim të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), të zhvilluar në datë 24 janar 2007 dhe zgjedhjeve të mbajtura për rinovimin e Komitetit Ekzekutiv dhe Kryetarit të ri, z. Edvin LIBOHOVA, Drejtor i Përgjithshëm i Banka Popullore, është zgjedhur Kryetar i Shoqatës Shqiptare të Bankave.
Ai zëvendëson në post z. Seyhan PENCAPLIGIL, Drejtor i Përgjithshëm i Bankës Kombëtare Tregtare.