AAB publikon numrin e ri të revistës Bankieri

26/01/2021

Numri i ri i Revistës Bankieri

 

AAB publikoi edicionin e 38 të revistës Bankieri, e cila është tashmë e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së dhe shpërndahet tek të gjitha palët e interesuara.

Kliko këtu për ta lexuar