AAB publikon numrin e ri të revistës Bankieri

28/04/2021

Numri i ri i Revistës Bankieri

AAB publikoi edicionin e 39 të revistës Bankieri, e cila është tashmë e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së dhe shpërndahet tek të gjitha palët e interesuara.

Kliko këtu për ta lexuar.