Video e re Informative mbi Kredinë Konsumatore

09/10/2017

AAB hodhi në qarkullim videon “Kredia Konsumatore”, e cila është pjesë e serisë së videove informative me titull “Banka Ime”. Ky projekt ka për qëllim të ofrojë informacion për klientë të rinj dhe ekzistues të bankave. Video mund të gjenden në faqen e internetit dhe në profilet e AAB-së në rrjetet sociale.