Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
Fundamentals of Blockchain in Banking 10:56 am
Fundamentals of Blockchain in Banking
May 7 @ 10:56 am – May 8 @ 11:56 am
Date: 7-8 May 2018 Location: Tirana Trainer: David Gyori Program
8
Emotional Intelligence 12:40 pm
Emotional Intelligence
May 8 @ 12:40 pm – 1:40 pm
Emotional Intelligence
Date: 23-24 May 2018 Location: Tirana Trainer: Larissa Winter Partner: AIEX Program
9
Open Banking, APIs and PSD2 11:02 am
Open Banking, APIs and PSD2
May 9 @ 11:02 am – May 10 @ 12:02 pm
Date: 9-10 May 2018 Location: Tirana Trainer: David Gyori Program
10
11
12
13
14
Excellence in treasury sales 12:35 pm
Excellence in treasury sales
May 14 @ 12:35 pm – May 15 @ 1:35 pm
Date: 14-15 May 2018 Location: Tirana Trainer: Attila Mitzer Partner: BACEE Program
15
16
17
18
19
20
21
22
CIA Review 12:38 pm
CIA Review
May 22 @ 12:38 pm – May 23 @ 1:38 pm
{:sq}CIA Review{:}{:en}CIA Review{:}
{:sq}Date: 22-23 May 2018 Location: Tirana Trainer: Stavri Pashko Partner: AIIA Program{:}{:en}Date: 22-23 May 2018 Location: Tirana Trainer: Stavri Pashko Partner: AIIA Program{:}
23
24
25
26
27
28
Selling Financial Services & Managing Client Relationships 9:00 am
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
May 28 @ 9:00 am – May 30 @ 5:00 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Instructor: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program
Selling Financial Services & Managing Client Relationships 12:43 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
May 28 @ 12:43 pm – May 30 @ 1:43 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Trainer: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program
29
30
31

Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

When: October 21, 2016 @ 8:36 am – October 22, 2016 @ 9:36 am
Where: Montenegro

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizoi më 21-22 tetor, 2016, në Mal të Zi, një seminar trajnimi për 23 gazetarë nga media e shkruar, vizive dhe elektronike. Ky aktivitet i organizuar për të dytin vit[...]


Trajnim – Basel II dhe më tej

When: October 13, 2015 @ 9:55 am – 10:55 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ne bashkëpunim me ATTF Luksemburg organizon në Tiranë trajnimin me temë “Basel II dhe më tej” në datat 2 – 4.11.2015 Audienca: Drejtues të niveli të lartë dhe të mesëm ; personat e përfshirë[...]


Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

When: October 3, 2015 @ 9:53 am – 10:53 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Në datat 3-4 tetor 2015, AAB organizoi një aktivitet dy ditor, i projektuar si një kombinim trajnimi dhe udhëtimi argëtues në qytetin e Vlorës. Kësaj nisme i’u bashkuan 13 gazetarë ekonomikë të mediave të ndryshme[...]


Trajnim mbi Raportin e Auditit

When: March 26, 2015 @ 9:45 am – 10:45 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Trajnimi dy-ditor, në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Auditorëve të Brendshëm, u drejtua nga Z. Jean Pierre Garitte, trajner me eksperiencë ndërkombëtare në auditin e brendshëm. Trajnimi kishte në fokus rëndësinë e organizimit të dokumenteve[...]


Trajnim mbi “Aftësitë Drejtuese” dhe “Aftësitë dhe teknikat e mbledhjes së kredive”

When: March 24, 2015 @ 9:41 am – 10:41 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ka ofruar dy trajnime me partnerin e saj të ri të trajnimit SBPST. Trajnimi i parë u kryesua nga Z. Cüneyt Erigüç, ish-bankier, i cili u përcolli të pranishmëve masazhin se: “Jo të gjithë[...]