Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
Fundamentals of Blockchain in Banking 10:56 am
Fundamentals of Blockchain in Banking
May 7 @ 10:56 am – May 8 @ 11:56 am
Date: 7-8 May 2018 Location: Tirana Trainer: David Gyori Program
8
Emotional Intelligence 12:40 pm
Emotional Intelligence
May 8 @ 12:40 pm – 1:40 pm
Emotional Intelligence
Date: 23-24 May 2018 Location: Tirana Trainer: Larissa Winter Partner: AIEX Program
9
Open Banking, APIs and PSD2 11:02 am
Open Banking, APIs and PSD2
May 9 @ 11:02 am – May 10 @ 12:02 pm
Date: 9-10 May 2018 Location: Tirana Trainer: David Gyori Program
10
11
12
13
14
Excellence in treasury sales 12:35 pm
Excellence in treasury sales
May 14 @ 12:35 pm – May 15 @ 1:35 pm
Date: 14-15 May 2018 Location: Tirana Trainer: Attila Mitzer Partner: BACEE Program
15
16
17
18
19
20
21
22
CIA Review 12:38 pm
CIA Review
May 22 @ 12:38 pm – May 23 @ 1:38 pm
{:sq}CIA Review{:}{:en}CIA Review{:}
{:sq}Date: 22-23 May 2018 Location: Tirana Trainer: Stavri Pashko Partner: AIIA Program{:}{:en}Date: 22-23 May 2018 Location: Tirana Trainer: Stavri Pashko Partner: AIIA Program{:}
23
24
25
26
27
28
Selling Financial Services & Managing Client Relationships 9:00 am
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
May 28 @ 9:00 am – May 30 @ 5:00 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Instructor: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program
Selling Financial Services & Managing Client Relationships 12:43 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
May 28 @ 12:43 pm – May 30 @ 1:43 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Trainer: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program
29
30
31

Team Work – Managing Effective Teams

When: May 24, 2017 @ 1:39 pm – May 25, 2017 @ 2:39 pm

 


Techniques and Instruments for Internal Auditors

When: May 24, 2017 @ 1:38 pm – May 26, 2017 @ 2:38 pm

 


Enhancing Corporate Governance Leadership

When: April 19, 2017 @ 1:37 pm – April 20, 2017 @ 2:37 pm

 


Proactive Protective Monitoring Managing Financial crime

When: March 28, 2017 @ 1:36 pm – March 29, 2017 @ 2:36 pm

 


Leading with Emotional Intelligence

When: March 28, 2017 @ 1:35 pm – March 31, 2017 @ 2:35 pm

 


Credit Assessment and Management

When: March 6, 2017 @ 1:32 pm – March 8, 2017 @ 2:32 pm

 


Agile Project Management

When: February 22, 2017 @ 1:28 pm – February 24, 2017 @ 2:28 pm

 


Conflict Resolution Management

When: February 20, 2017 @ 1:24 pm – February 21, 2017 @ 2:24 pm

 


Sales skills and sales management

When: February 16, 2017 @ 1:22 pm – February 17, 2017 @ 2:22 pm

 


Auditi Bankar, leksion i hapur me studentët e masterit në UET

When: December 1, 2016 @ 8:30 am – 9:30 am
Where: Tiranë, Shqipëria

01 Dhjetor 2016 – Në kuadër të strategjisë së AAB për edukimin financiar, si dhe përfshirjes në kurrikulat e Programeve Master të UET, të leksioneve të organizuara me pjesëmarrjen e CEO-ve dhe specialistëve nga fusha[...]