Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Train–the–trainer: Didactics and Methodology 2:29 pm
Train–the–trainer: Didactics and Methodology
Mar 19 @ 2:29 pm – Mar 21 @ 3:29 pm
{:sq}Train–the–trainer: Didactics and Methodology{:}{:en}Train–the–trainer: Didactics and Methodology{:} @ Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
{:sq} Objectives: This training covers the most important points of planning and designing your own professional trainings. This train-the-trainer workshop focuses on the latest trends and theories of competencebased and learner-centered methodology. Experience newest methods[...]
20
21
Fraud: AdvanceGuard, recognizing and detecting fraudsters 11:50 am
Fraud: AdvanceGuard, recognizing and detecting fraudsters
Mar 21 @ 11:50 am – Mar 22 @ 12:05 pm
Date: 21 – 22 March 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Grand Hotel, Tirana, Albania Instructor: Bob Pointer Programm
22
23
24
25
26
27
28
Leading through Emotional Intelligence (2 modules) 12:01 pm
Leading through Emotional Intelligence (2 modules)
Mar 28 @ 12:01 pm – Mar 29 @ 1:01 pm
“A leader’s intelligence has to have a strong emotional component. He has to have high levels of self awareness, maturity and self-control. She must be able to withstand heat, handle setbacks and when those lucky[...]
29
30
31

Techniques and Instruments for Internal Auditors

When: May 24, 2017 @ 1:38 pm – May 26, 2017 @ 2:38 pm

 


Enhancing Corporate Governance Leadership

When: April 19, 2017 @ 1:37 pm – April 20, 2017 @ 2:37 pm

 


Proactive Protective Monitoring Managing Financial crime

When: March 28, 2017 @ 1:36 pm – March 29, 2017 @ 2:36 pm

 


Leading with Emotional Intelligence

When: March 28, 2017 @ 1:35 pm – March 31, 2017 @ 2:35 pm

 


Credit Assessment and Management

When: March 6, 2017 @ 1:32 pm – March 8, 2017 @ 2:32 pm

 


Agile Project Management

When: February 22, 2017 @ 1:28 pm – February 24, 2017 @ 2:28 pm

 


Conflict Resolution Management

When: February 20, 2017 @ 1:24 pm – February 21, 2017 @ 2:24 pm

 


Sales skills and sales management

When: February 16, 2017 @ 1:22 pm – February 17, 2017 @ 2:22 pm

 


Auditi Bankar, leksion i hapur me studentët e masterit në UET

When: December 1, 2016 @ 8:30 am – 9:30 am
Where: Tiranë, Shqipëria

01 Dhjetor 2016 – Në kuadër të strategjisë së AAB për edukimin financiar, si dhe përfshirjes në kurrikulat e Programeve Master të UET, të leksioneve të organizuara me pjesëmarrjen e CEO-ve dhe specialistëve nga fusha[...]


Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

When: October 21, 2016 @ 8:36 am – October 22, 2016 @ 9:36 am
Where: Montenegro

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizoi më 21-22 tetor, 2016, në Mal të Zi, një seminar trajnimi për 23 gazetarë nga media e shkruar, vizive dhe elektronike. Ky aktivitet i organizuar për të dytin vit[...]