IFC Trajnim për Menaxhimin e Rrezikut të Kredisë

When: September 11, 2017 @ 12:45 pm – September 15, 2017 @ 1:45 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

The certification programme Risk Management in Banking, Foundation Level provides participants with a solid foundation in risk management, which can serve as a basis for more advanced courses or as an entry into risk management.[…]


Anti-Bribery and Corruption in Practice

When: June 29, 2017 @ 12:42 pm – 1:42 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

About the Course This workshop has been designed for all sized companies acting in international markets to expand their knowledge of international anti-bribery and corruption standards and of adequate and effective measures to identify and[…]


Training on Managing Credit Risk

When: June 28, 2017 @ 12:41 pm – 1:41 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Interactive presentation that will focus on providing practical tools and discussion to strengthen credit risk monitoring, mitigation and management within a financial institution. Specific focus will be on discussion of loan portfolio management tools such[…]


Leading with Emotional Intelligence

When: June 21, 2017 @ 12:39 pm – June 23, 2017 @ 1:39 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

“A leader’s intelligence has to have a strong emotional component. He has to have high levels of selfawareness, maturity and self-control. She must be able to withstand heat, handle setbacks and when those lucky moments[…]


Retail Banking: Internet Finance & E-Banking

When: November 1, 2017 @ 2:40 pm – November 2, 2017 @ 3:40 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

The objective of this course is to provide an overview of the distribution strategy of Retail banking using physical and electronic channels. The participants will receive information on the trends in e-banking. They will analyse[…]


Vlerësimi dhe menaxhimi i kredisë

When: March 1, 2017 @ 3:27 pm – 4:27 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB në bashkëpunim me ATTF Luxembourg organizojnë trajnimin me teme:


Auditi Bankar, leksion i hapur me studentët e masterit në UET

When: December 1, 2016 @ 8:30 am – 9:30 am
Where: Tiranë, Shqipëria

01 Dhjetor 2016 – Në kuadër të strategjisë së AAB për edukimin financiar, si dhe përfshirjes në kurrikulat e Programeve Master të UET, të leksioneve të organizuara me pjesëmarrjen e CEO-ve dhe specialistëve nga fusha[…]


Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

When: October 21, 2016 @ 8:36 am – October 22, 2016 @ 9:36 am
Where: Montenegro

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), organizoi më 21-22 tetor, 2016, në Mal të Zi, një seminar trajnimi për 23 gazetarë nga media e shkruar, vizive dhe elektronike. Ky aktivitet i organizuar për të dytin vit[…]


Trajnim – Basel II dhe më tej

When: October 13, 2015 @ 9:55 am – 10:55 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ne bashkëpunim me ATTF Luksemburg organizon në Tiranë trajnimin me temë “Basel II dhe më tej” në datat 2 – 4.11.2015 Audienca: Drejtues të niveli të lartë dhe të mesëm ; personat e përfshirë[…]


Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

When: October 3, 2015 @ 9:53 am – 10:53 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Në datat 3-4 tetor 2015, AAB organizoi një aktivitet dy ditor, i projektuar si një kombinim trajnimi dhe udhëtimi argëtues në qytetin e Vlorës. Kësaj nisme i’u bashkuan 13 gazetarë ekonomikë të mediave të ndryshme[…]