Revista Bankieri

02/11/2017

AAB publikoi edicionin e 25 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së dhe shpërndahet tek të gjitha palët e interesuara.

Kliko këtu për ta lexuar.