Revista Bankieri

30/04/2018

AAB publikoi edicionin e 27 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së dhe shpërndahet tek të gjitha palët e interesuara.

Kliko këtu për ta lexuar.