Pritje lamtumire

03/07/2018

Më 3 korrik 2018, AAB organizoi një pritje lamtumire në nder te z. Ioannis Agathos, me rastin e përfundimit të detyrës së tij si Drejtorit të Përgjithshëm i Bankës NBG Bank Shqipëri. Të pranishem ishin anëtarë të Asamblesë së Përgjithshme të AAB-së, përfaqësues të Bankës së Shqipërisë dhe Agjencisë së Sigurimit të Depozitave.

Foto