Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar

12/04/2018

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë…


AAB bashkëpunon me ASD në organizimin e debatit për studentë të fakulteteve ekonomike

30/03/2018

Në kuadër të edukimit financiar, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) kërkon të punësojë Fotograf Profesionist me kohë të pjesshme.

19/03/2018

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre brenda datës 31 mars 2018, në adresën


Çelet Java e Parasë

12/03/2018

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave


Transformimi digjital dhe PSD2

01/03/2018

Më 1 mars 2018, AAB në bashkëpunim me Grupin Mellon, organizoi një tryezë diskutimiTryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar

20/02/2018

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi më 20 shkurt një tryezë diskutimi


Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation

12/02/2018

The next edition of the international rotating BBSF takes place in Thessaloniki, Greece.


Revista Bankieri

25/01/2018

AAB publikoi edicionin e 26 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së


Video e re Informative: Si të behesh klient i Bankës

25/01/2018

AAB lancon videon e radhës të serisë “Banka Ime” me temë “Si të behesh klient i Bankës”. Për më tepër informacion shikoni videon.