Leksion i hapur në UAMD – Prezantim mbi Auditimin e Brendshëm – Profesioni që bën një ndryshim

18/05/2018

Në datën 17 maj, në bashkëpunim me  Fakultetin e Biznesit


Zhvillon punimet Forumi i Kartave

04/05/2018

Në datë 4 maj 2018 zhvilloi punimet Forumi i Kartave


Revista Bankieri

30/04/2018

AAB publikoi edicionin e 27 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit


Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar

12/04/2018

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë…


AAB bashkëpunon me ASD në organizimin e debatit për studentë të fakulteteve ekonomike

30/03/2018

Në kuadër të edukimit financiar, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me


Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) kërkon të punësojë Fotograf Profesionist me kohë të pjesshme.

19/03/2018

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre brenda datës 31 mars 2018, në adresën


Çelet Java e Parasë

12/03/2018

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave


Transformimi digjital dhe PSD2

01/03/2018

Më 1 mars 2018, AAB në bashkëpunim me Grupin Mellon, organizoi një tryezë diskutimiTryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar

20/02/2018

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi më 20 shkurt një tryezë diskutimi