Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation

12/02/2018

The next edition of the international rotating BBSF takes place in Thessaloniki, Greece.


Revista Bankieri

25/01/2018

AAB publikoi edicionin e 26 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së


Video e re Informative: Si të behesh klient i Bankës

25/01/2018

AAB lancon videon e radhës të serisë “Banka Ime” me temë “Si të behesh klient i Bankës”. Për më tepër informacion shikoni videon.  


Takim mbi pagesat elektronike

23/01/2018

Në kontekstin e iniciativave dhe projekteve të fundit në tregun e pagesave dhe promovimin e përdorimit


Zgjidhet Kryetari i ri i Shoqatës Shqiptare të Bankave

22/01/2018

Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi mbledhjen e radhës


Forum i hapur mbi sistemin bankar në Shqipëri

08/01/2018

Klubi i studentëve të Universitetit Epoka YEN (Young Economics Network) në datë 8 Janar 2018


Shoqata Shqiptare e Bankave organizon Darkën e Vitit të Ri

20/12/2017

Më 20 Dhjetor 2017, AAB organizoi darkën e fundit të vitit ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm dhe


Takimi ATTF Alumni – 5 dhjetor 2017

05/12/2017

AAB organizoi në Tiranë më 5 dhjetor 2017 takimin e parë të ATTF Alumni.


Tryezë diskutimi mbi Certifikimin në kuadër të Foreign Account Tax Compliance Act  (“FATCA”) dhe aplikimit të rregullave të Common Reporting Standart (“CRS”)

01/12/2017

AAB, në bashkëpunim me ekspertë të PricewaterhouseCoopers Albania (PWC), organizoi një tryezë diskutimi, me fokus…


Zhvillon punimet konferenca e dytë e AAB-së: Bankat dhe Rritja Ekonomike

14/11/2017

14 tetor 2017 – Shoqata Shqipare e Bankave organizoi konferencën e saj të dytë me temë: “Bankat dhe Rritja Ekonomike”.