preloader

Zhvillon punimet konferenca e dytë e AAB-së: Bankat dhe Rritja Ekonomike

14/11/2017

14 tetor 2017 – Shoqata Shqipare e Bankave organizoi konferencën e saj të dytë me temë: “Bankat dhe Rritja Ekonomike”.


Revista Bankieri

02/11/2017

AAB publikoi edicionin e 25 të revistës Bankieri


Video e re Informative Kredia Overdraft

01/11/2017

AAB lancon videon e radhës të serisë “Banka Ime” me temë “Kredia Overdraft”.


Forumi i Dytë i Auditimit të Brendshëm: “Përgjegjshmëria ndaj grupeve të interesit”

13/10/2017

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Audituesve


Video e re Informative mbi Kredinë Konsumatore

09/10/2017

AAB hodhi në qarkullim videon “Kredia Konsumatore”, e cila është pjesë e serisë së videove


Shoqata Shqiptare e Bankave organizoi forumin: Menaxhimi i burimeve njerëzore ne bankingun digjital

04/10/2017

4 tetor 2017- AAB organizoi forumin e burimeve njerëzore të titulluar: ” Menaxhimi i burimeve njerëzore


Raporti CSR 2016

26/09/2017

AAB, për të tretin vit radhazi AAB publikon raportin vjetor të Përgjegjësisë Sociale të Korporatave


AAB organizon tryezën e diskutimit “Si të ndërtojmë një portofol fitimprurës të biznesit të kartave”

22/09/2017

AAB dhe komiteti i saj i kartave organizuan një tryezë diskutimi të titulluar “Si të ndërtojmë një portofol


Aktivitet me gazetarë te ekonomisë

19/09/2017

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), më 14 -17 shtator 2017, organizoi për të tretin vit radhazi aktivitet me


Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi

13/09/2017

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë (SHSSH), dhe Shoqata e Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimeve (SH.SJ.P.FI), nënshkruan më datë 13 shtator 2017 Memorandumin e Bashkëpunimit. Në ceremoninë e organizuar morën pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, drejtorë të përgjithshëm të bankave dhe shoqërive të sigurimit, […]