Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
26
Dec
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet AAB-së dhe AIIA-s

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Instituti Shqiptar i Auditorëve të Brendshëm (AIIA)

Lexo më shumë
14
Dec
Ceremoni përcjellje

AAB organizoi ceremoninë përcjellëse të zotit Frederic Blanc

Lexo më shumë
12
Dec
Darka e Fund-vitit

AAB organizoi Darkën e Fund-vitit ku morën pjesë drejtorë

Lexo më shumë
6
Nov
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 29 të revistës Bankieri

Lexo më shumë
6
Nov
Udhëtim trajnimi me gazetarët ekonomikë

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), për të katërtin vit radhazi..

Lexo më shumë
26
Oct
2018 SEE NPL Forum

Më 26 tetor, u organizua Forumi SEE NPL 2018, në Beograd, Serbi..

Lexo më shumë
19
Oct
Tryezë diskutimi mbi zhvillimin e Byrosë së Kreditit në Shqipëri

Më 19 tetor 2018, në ambientet e AAB-së  u organizua një tryezë diskutimi..

Lexo më shumë
18
Oct
Forum mbi sigurinë kibernetike

Më 18 tetor 2018, u organizua forumi mbi mbi sigurinë kibernetike.

Lexo më shumë
12
Oct
Seminar me temë: Zhvillimi i karrierës

Më 12 tetor 2018, AAB organizoi një seminar me temë “Zhvillimi i karrierës” nën drejtimin e trajnueses Gila Yaniv

Lexo më shumë
4
Oct
Deklaratë mbi lajmin e një skeme mashtrimi

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) është njohur me lajmin e publikuar në shtyp për ekzistencën

Lexo më shumë
24
Aug
AAB publikon Raportin për Përgjegjshmerinë Sociale 2017

For the fourth consecutive year the Albanian Association of Banks provides the efforts

Lexo më shumë
26
Jul
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 28 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme

Lexo më shumë
3
Jul
Pritje lamtumire

Më 3 korrik 2018, AAB organizoi një pritje lamtumire në nder te z. Ioannis Agathos

Lexo më shumë
26
Jun
Transformimi Digjital në Sistemin Bankar

Më 26 qershor 2018, AAB në bashkëpunim me kompaninë Symmetric Group

Lexo më shumë
25
Jun
Konferenca e Studentëve të Universitetit Epoka

Më 25 qershor 2018, Departamenti i Ekonomisë i Universitetit Epoka.

Lexo më shumë
22
Jun
Raporti Vjetor i AAB-së për vitin 2017

Shoqata Shqiptare e Bankave njofton publikimin e Raportit Vjetor për vitin 2017.

Lexo më shumë
7
Jun
Njoftim nga banka Societe Generale Albania

Në vijim të informacioneve të pavërteta dhe të pabazuara të publikuara

Lexo më shumë
7
Jun
Organizohet mbledhja vjetore e grupit të përdoruesve të platformës SWIFT në Shqipëri (UGM)

Më 7 qershor, AAB mirëpriti organizimin e mbledhjes vjetore të UGM-së. Takimi i punës u zhvillua në 2 pjesë dhe në të morën pjesë përfaqësues të bankave anëtare si p.sh.: drejtues të sigurisë së informacionit – CISO; drejtues të IT-së; persona të kontaktit të SWIFT-it. Të pranishëm, gjithashtu, edhe përfaqësues të Bankës së Shqipërisë. Takimi […]

Lexo më shumë
31
May
Leksion i hapur në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan

Në datë 31 maj 2018, AAB në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Xhuvani”

Lexo më shumë
30
May
Leksion i hapur në UET

Në datë 29 maj 2018, në Universitetin Europian të Tiranës (UET)

Lexo më shumë
24
May
Tryezë diskutimi me fokus Objektivat e Zhvillimit të Qendrueshëm

AAB në bashkëpunim me ICC Albania dhe United Nations në Shqipëri

Lexo më shumë
4
May
Zhvillon punimet Forumi i Kartave

Në datë 4 maj 2018 zhvilloi punimet Forumi i Kartave

Lexo më shumë
4
May
Zhvillon punimet Forumi i Kartave

Në datë 4 maj 2018 zhvilloi punimet Forumi i Kartave, organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), me temë: “Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese”. Ky forum u organizua me mbështetjen e PayLink dhe Asseco. Të pranishëm në forum ishin përfaqësues nga institucionet shtetërore, nga banka qendrore, nga bankat tregtare, nga shoqëritë financiare jo […]

Lexo më shumë
30
Apr
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 27 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit

Lexo më shumë
12
Apr
Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë…

Lexo më shumë
30
Mar
AAB bashkëpunon me ASD në organizimin e debatit për studentë të fakulteteve ekonomike

Në kuadër të edukimit financiar, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me

Lexo më shumë
12
Mar
Çelet Java e Parasë

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave

Lexo më shumë
12
Mar
Çelet Java e Parasë

Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave dhe mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Agjencisë së Sigurimit të Depozitave (ASD), Junior Achievement (JA), Shërbimit Kombëtar për Rininë (SHKR), organizojnë aktivitete të larmishme për fëmijët dhe të rinjtë. Në thelb të këtyre aktiviteteve qëndron edukimi financiar, […]

Lexo më shumë
1
Mar
Transformimi digjital dhe PSD2

Më 1 mars 2018, AAB në bashkëpunim me Grupin Mellon, organizoi një tryezë diskutimi

Lexo më shumë
20
Feb
Tryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi më 20 shkurt një tryezë diskutimi

Lexo më shumë
12
Feb
Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation

The next edition of the international rotating BBSF takes place in Thessaloniki, Greece.

Lexo më shumë
25
Jan
Revista Bankieri

AAB publikoi edicionin e 26 të revistës Bankieri, e cila është e disponueshme në faqen e internetit të AAB-së

Lexo më shumë
25
Jan
Video e re Informative: Si të behesh klient i Bankës

AAB lancon videon e radhës të serisë “Banka Ime” me temë “Si të behesh klient i Bankës”. Për më tepër informacion shikoni videon.  

Lexo më shumë
23
Jan
Takim mbi pagesat elektronike

Në kontekstin e iniciativave dhe projekteve të fundit në tregun e pagesave dhe promovimin e përdorimit

Lexo më shumë
22
Jan
Zgjidhet Kryetari i ri i Shoqatës Shqiptare të Bankave

Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave (AAB), zhvilloi mbledhjen e radhës

Lexo më shumë
8
Jan
Forum i hapur mbi sistemin bankar në Shqipëri

Klubi i studentëve të Universitetit Epoka YEN (Young Economics Network) në datë 8 Janar 2018

Lexo më shumë