Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Festat zyrtare

Kalendari i festave zyrtare për vitin 2023

 

01 janar 2022 Festat e Vitit të Ri*
02 janar 2022 Festat e Vitit të Ri*
14 mars 2022 Dita e Verës
22 mars 2022 Dita e Nevruzit
09 prill 2022 E diela e Pashkëve Katolike*
16 prill 2022 E diela e Pashkëve Ortodokse*
21 prill 2022 Dita e Bajramit të Madh**
01 maj 2022 Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve*
28 qershor 2022 Dita e Kurban Bajramit**
05 shtator 2022 Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28 nëntor 2022 Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 nëntor 2022 Dita e Çlirimit
08 dhjetor 2022 Dita Kombëtare e Rinisë
25 dhjetor 2022 Krishtlindjet*

 

* Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë).
Bankat janë të mbyllura në datat 3 janar 2023, 10 prill 2023 dhe 17 prill 2023.
**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.