Konferenca e 3-të e AAB-së “Bankat për zhvillim të qëndrueshëm”

13/03/2019

When:
March 13, 2019 @ 4:52 pm – 5:52 pm
2019-03-13T16:52:00-01:00
2019-03-13T17:52:00-01:00

 

Rreth konferencës

 

Konferenca organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) me rastin e 20 vjetorit të themelimit saj. Kjo ngjarje do të sigurojë pjesëmarrjen e institucioneve ndërkombëtare dhe kombëtare, politikë – bërësit dhe institucionet financiare për të diskutuar zhvillimet e fundit në një sërë temash
për zhvillimin e qëndrueshëm.
Në kuadër të ndërgjegjësimit të shoqërisë dhe industrisë bankare për një zhvillim të qëndrueshëm, në konferencë janë të ftuar dhe anëtarët e shoqatave të bankave të rajonit.

Sesioni i parë i konferencës përmban fjalime / prezantime me temë rolin dhe përgjegjësitë për një të ardhme të qëndrueshme.
Sesioni i dytë i konferencës ka prezantime të shoqatave bankare të rajonit dhe diskutim të përgjithshëm mbi temat e paracaktuara.

Folësit

Shiko Folësit

Audience

Përfaqësues të bankave tregtare dhe bankës qendrore, shoqata të bankave në rajon, ministri, kërkues, përfaqësues të lartë të institucioneve shtetërore, organet përfaqësuese ndërkombëtare (OKB, FMN, Banka Botërore, BERZH etj.) Dhe pjesëmarrës të tjerë vendorë nga agjencitë qeveritare relevante, persona të influencës, analistë, dhe media.

Program

Njoftim për shtyp

Foto