Forum i hapur mbi sistemin bankar në Shqipëri

8/01/2018

When:
January 8, 2018 @ 11:51 am – 12:51 pm
2018-01-08T11:51:00-01:00
2018-01-08T12:51:00-01:00
Forum i hapur mbi sistemin bankar në Shqipëri

Klubi i studentëve të Universitetit Epoka YEN (Young Economics Network) në datë 8 Janar 2018, organizoi forumin e hapur mbi sektorin bankar në Shqipëri. Kjo ishte veprimtaria e parë e organizuar për këtë vit akademik dhe Z. Spiro Brumbulli, Sekretar i Përgjithshëm i AAB-së, ishte i ftuar special i këtij forumi. Gjatë fjalës së tij z. Brumbulli prezantoi arritjet dhe sfidat kryesore të sektorit bankar si dhe kontributin e këtij sektori në ekonominë në vend. Aktiviteti vijoi në formën e një diskutimi, ku z. Brumbulli iu përgjigj pyetjeve të audiencës, me fokus sektorin bankar.