IFRS and Tax legislation

14/02/2018

When:
February 14, 2018 @ 8:49 am – February 16, 2018 @ 9:49 am
2018-02-14T08:49:00-01:00
2018-02-16T09:49:00-01:00
Where:
Tiranë
Shqipëria

AAB në bashkëpunim me KPMG Shqipëri do të ofrojë në Tirane, datat 29-31 janar 2018 trajnimin me teme “IFRS and Tax Legislation” për officerët e kredisë në degë. Për më shumë informacion gjeni bashkëlidhur dhe vijim:

  1. Programi, agjenda dhe CV-të e trajnuesve
  2. Audienca: Oficer/Analist Kredie -Degë
  3. Datat 29-31 Janar 2018
  4. Pjesemarrja (min-max) 12 -16 persona
  5. Vendi : Hotel Xheko Imperial
  6. Afati i fundit: 25 Janar