CIA Exam Review

2/10/2017

When:
October 2, 2017 @ 9:59 am – October 3, 2017 @ 10:59 am
2017-10-02T09:59:00+00:00
2017-10-03T10:59:00+00:00

Çertifikimi për auditimin e brendshëm CIA® , është një certifikim i lëshuar nga Instituti Global i Audituesve të Brendshëm dhe si i tillë është i vetmi certifikim mbi auditimin e brendshëm i njohur në nivel ndërkombëtar. Kërkime të kryera nga Global IIA, kanë treguar që profesionistët e certifikuar me CIA kanë rezultate më të mira, një karrierë më të sukseshme dhe përfitime më të mëdha ekonomike dhe profesionale.

Shkarko programin

Gallery