Card Forum

4/05/2018
When: May 4, 2018 @ 9:38 am – 10:38 am
Where: Tiranë, Shqipëria

{:sq}Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese 4 Maj 2018 I Tirana   Shkarko programin Sponsorizuar nga: {:}{:en}Transforming Cards and Payments toward a Cashless Economy 4 May 2018 I Tirana Summary This forum will[…]


Forum on Cyber Security

23/10/2018
When: October 23, 2018 @ 10:51 am – October 26, 2018 @ 11:51 am

Topic “Managing Risk. Deploying awareness”


AAB Financial Education Forum

29/06/2018
When: June 29, 2018 @ 10:50 am – 11:50 am

{:sq}Topic “Empowering Financial Inclusion through Financial Education”{:}{:en}Topic “Empowering Financial Inclusion through Financial Education”{:}


Card Forum

4/05/2018
When: May 4, 2018 @ 10:50 am – 11:50 am

 


AAB Internal Audit Committee Forum

13/10/2017
When: October 13, 2017 @ 5:02 pm – 6:02 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

 


AAB HR Committee Forum: Human Resources Management in Digital Banking

4/10/2017
When: October 4, 2017 all-day
Where: Tiranë, Shqipëria

 


Forumi i Bashkëpunimit të rajonit të Ballkani & Detit të zi

25/05/2017
When: May 25, 2017 @ 8:24 am – May 26, 2017 @ 9:24 am
Where: Serres, Greece

Rajoni i Ballkanit dhe Detit të Zi ka rëndësi të madhe për stabilitetin dhe zhvillimin e Evropës Juglindore. Agjenda e Forumit të Bashkëpunimit të rajonit të Ballkanit dhe Deti i Zi ka për qëllim të[…]


AAB zhvillon punimet Forumi për Sigurinë e Informacionit

13/10/2016
When: October 13, 2016 @ 8:41 am – 9:41 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Tiranë, 13 Tetor 2016 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Komiteti për Sigurinë e Informacionit, më 13 Tetor 2016, organizuan Forumin për Sigurinë e Informacionit. Forumi u ndoq nga ekspertë të fushës nga bankat[…]


AAB organizon Forumin e Pestë për Sigurinë Fizike në Banka

21/09/2016
When: September 21, 2016 @ 9:10 am – 10:10 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Tiranë, 21 shtator 2016 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Komiteti për Sigurinë Bankare organizuan Forumin e 5-të të Sigurisë Fizike në banka Fjala e hapjes u mbajt nga  z. Spiro Brumbulli, Sekretar i[…]


Zhvillon punimet Forumi IV Financiar

23/06/2016
When: June 23, 2016 @ 9:22 am – 10:22 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Në datë 23 qershor 2016 zhvilloi punimet Forumi IV Financiar, organizuar nga Banka e Shqipërisë dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar. Këtë vit, diskutimet e këtij forumi u fokusuan në çështjen e rigjallërimit të kreditimit, në mbështetje[…]