Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Fraud Management 9:00 am
Fraud Management
Sep 18 @ 9:00 am – Sep 19 @ 10:00 am
Date: 18-19 September 2018 Location: Tirana Trainer: Konrad Krupinski Partner: PWC Download programme
19
20
21
22
23
24
“COSO – ERM Framework – Risk Assessment Process” 9:34 am
“COSO – ERM Framework – Risk Assessment Process” @ Tirane
Sep 24 @ 9:34 am – Sep 25 @ 10:34 am
Date: 24-25 September 2018 Location: Tirana Trainer: Konstantinos P. Triantafyllidis Partner: AIIA Download Programme
25
26
PSD 2 Workshop 9:42 am
PSD 2 Workshop
Sep 26 @ 9:42 am – 10:42 am
Date: 26 September 2018 Location: Tirana Partner: BACEE The workshop will cover the following issues: What are the regulatory requirements of the RTS SCA that should be met by the banks until September 2019? How[...]
27
28
29
30

People Management for team Managers

4/12/2018
When: December 4, 2018 @ 9:51 am – December 6, 2018 @ 10:06 am

Date: 18-19 September 2018 Location: Tirana Trainer: Gilles Ossona de Mendez Partner: ATTF Download


PSD 2 Workshop

26/09/2018
When: September 26, 2018 @ 9:42 am – 10:42 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Date: 26 September 2018 Location: Tirana Partner: BACEE The workshop will cover the following issues: What are the regulatory requirements of the RTS SCA that should be met by the banks until September 2019? How[...]


“COSO – ERM Framework – Risk Assessment Process”

24/09/2018
When: September 24, 2018 @ 9:34 am – September 25, 2018 @ 10:34 am
Where: Tirane, Tiranë, Shqipëria

Date: 24-25 September 2018 Location: Tirana Trainer: Konstantinos P. Triantafyllidis Partner: AIIA Download Programme


Workshop: Career Development

12/10/2018
When: October 12, 2018 @ 9:00 am – 11:00 am

Date: 12 October 2018 Location: Tirana Trainer: Gila Yaniv Partner: AAB{:}{:en}Date: 12 October 2018 Location: Tirana Trainer: Gila Yaniv Partner: AAB{:}


The Forum of Finance Students

8/06/2018
When: June 8, 2018 @ 5:37 pm – 6:37 pm

Më 8 qershor, Departamenti i Financës në Universitetin Evropian të Tiranës (UET) organizoi forum vjetorit të studentëve të këtij departamenti. Forumi i quajtur “Ndërmjetësit financiarë në Shqipëri: Problematikat dhe sfidat “u organizova në formatin e[...]


Launching of the program “Education of young jobseekers in banking sector”

5/04/2017
When: April 5, 2017 @ 5:27 pm – 6:27 pm

Më 5 prill u organizua ceremonia e hapjes së programit “Edukimi i të rinjve punëkërkuesve në sektorin Mbikëqyrja bankare Banking “. Programi ofron mundësi edukimi dhe zhvillimi përmes qasjeve  ashkëkohore të mësim-nxënies dhe shkëmbimeve shumë-dimensionale[...]


Open lectures

30/05/2017
When: May 30, 2017 @ 5:24 pm – 6:24 pm

Më 30 maj, një grup studentësh nga Fakulteti i Financës dhe Ekonomisë në Universitetin Epoka vizituan ambientet e AAB-së. Studentët u pritën nga Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së, i cili bëri një prezantim të AAB-së,[...]


Open lectures

5/04/2017
When: April 5, 2017 @ 5:20 pm – 6:20 pm

Më 5 prill, Sekretari i Përgjithshëm i AAB-së organizoi një leksion me temë “Sistemi bankar në Shqipëri “. Në këtë leksion morën pjesë studentët e Fakultetit të Administrimit të Biznes dhe Informatikë Ekonomike në Universitetin[...]


Open lectures

9/03/2017
When: March 9, 2017 @ 5:15 pm – 6:15 pm

Më 9 mars, Sekretari i Përgjithshëm i AAB mbajti një leksion të hapur me temën “Bankat, ekonomia dhe biznesi “në Universitetin Evropian të Tiranës me pjesëmarrjen e studentëve nga Fakulteti Financiar – Banka dhe studentët[...]


Leader for 1 Day

23/03/2016
When: March 23, 2016 @ 5:12 pm – 6:12 pm

Në 23 Mars, AAB u bashkua me një aktivitet të organizuar nga Junior Achievement Albania (JA). Gjatë ditën e kësaj ngjarje, AAB mirëpriti një nxënës të shkollës së mesme, i cili ndoqi agjendën e Sekretarit[...]