Forumi i pestë Ndërballkanik i Shoqatave të Bankave (IFBA)

12/05/2006

Më 12 maj 2006, u mbajt në Beograd Forumi i pestë Ndërballkanik i Shoqatave të Bankave (IFBA). Shoqata Serbe e Bankave (UBS) ishte mikëpritëse e këtij takimi dhe gjithashtu ky eveniment shënoi dhe 85 vjetorin e themelimit të kësaj Shoqate. Iniciator të zhvillimit të Forumit, si formë bashkëpunimi midis shoqatave të bankave të vendeve të […]


Si mund të kontribuojë Sistemi Bankar Shqiptar në përmirësimin e Ndërmjetësimit (Dialogut) Financiar?

03/04/2006

“CONVERGENCE” Programi për Zhvillimin e Sektorit Financiar Publik dhe Privat, Tiranë, më 3 Prill, 2006 Më 3 prill 2006, Programi “Convergence”, i financuar nga Banka Botërore, organizoi në bashëkpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave (AAB) seminarin me temë: “Si ka kontribuar Shoqata Italiane e Bankave (ABI) në zhvillimin e polit ikave të rëndësishme të sistemit […]