Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Forum mbi sigurinë kibernetike 3:57 pm
Forum mbi sigurinë kibernetike
Oct 18 @ 3:57 pm – 4:57 pm
{:sq}Më 18 tetor 2018, u organizua forumi mbi mbi sigurinë kibernetike. Një ngjarje e suksesshme dedikuar çështjeve të sigurisë kibernetike dhe informative, organizuar nga Shoqata Shqiptare e Bankave. Forumi mblodhi ekspertë kombëtarë dhe ndërkombëtarë të[...]
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31