Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Translating SDGs into Business 2:07 pm
Translating SDGs into Business
May 24 @ 2:07 pm – 3:07 pm
{:sq}Translating SDGs into Business{:}{:en}Translating SDGs into Business{:}
{:sq}24 May 2018 AAB në bashkëpunim me ICC Albania dhe United Nations në Shqipëri organizon më 24 maj 2018 workshop-in mbi Objektivat e Zhvillimit të Qendrueshëm (SDGs). Në vitin 2015, Kombet e Bashkuara përcaktuan 17 Objektivat e Zhvillimit[...]
25
26
27
28
29
30
31