Raporti Vjetor i AAB-së për vitin 2017

22/06/2018

Shoqata Shqiptare e Bankave njofton publikimin e Raportit Vjetor për vitin 2017. Raporti përfshin zhvillimet dhe aktivitetet kryesore të Shoqatës gjatë vitit në shqyrtim.

Ju lutem klikoni mbi imazhin për të parë raportin e plotë.