Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
IFRS and Tax legislation 8:49 am
IFRS and Tax legislation
Feb 14 @ 8:49 am – Feb 16 @ 9:49 am
AAB në bashkëpunim me KPMG Shqipëri do të ofrojë në Tirane, datat 29-31 janar 2018 trajnimin me teme “IFRS and Tax Legislation” për officerët e kredisë në degë. Për më shumë informacion gjeni bashkëlidhur dhe[...]
15
16
17
18
19
20
21
22
IT Auditing for non IT auditors 11:49 am
IT Auditing for non IT auditors
Feb 22 @ 11:49 am – Feb 23 @ 12:49 pm
Date: 22-23 February 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location – Hotel Grand, Tirana, Albania Course director: Robert Cornelisse RI, RE, CISA, EMI Programm
23
24
25
26
27
28

Takim-diskutimi mbi “Rëndësinë e Programit të Përputhshmërisë për PPP (parandalimin e pastrimit të parave)-në”

21/06/2017
When: June 21, 2017 @ 2:07 pm – 3:07 pm

Më 21 qershor 2017, AK-Invest, me mbështetjen e AAB-së, organizoi një seminar mbi “Rëndësinë e programit të përputhshmërisë për PPP-në”. Seminari solli të dhëna mbi: Kornizën e Programit të Përputhshmërisë së MGI-së, Përmbledhjen e Ciklit[...]


Foundations of International Trade & Finance

21/06/2017
When: June 21, 2017 @ 1:41 pm – June 22, 2017 @ 2:41 pm

 


Analiza e CRM (Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin) mbi bazën e Big Data (të dhënat masive)

8/06/2017
When: June 8, 2017 @ 2:01 pm – 3:01 pm

Seminari solli një risi në qasjet e Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM), duke përdorur analizat në kohë reale, në fusha të tilla si: menaxhimi i vlerës së klientit, fushatat për konsumatorët, ose përvoja e[...]


Incoterms®2010

8/06/2017
When: June 8, 2017 @ 1:40 pm – June 9, 2017 @ 2:40 pm

 


Train the Trainer: Methodology and Didactics

5/06/2017
When: June 5, 2017 @ 1:39 pm – June 7, 2017 @ 2:39 pm

 


Vlerësimi dhe menaxhimi i kredisë

1/03/2017
When: March 1, 2017 @ 3:27 pm – 4:27 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB në bashkëpunim me ATTF Luxembourg organizojnë trajnimin me teme:


SWIFT: Takimi i punës për Programin e Sigurisë së Konsumatorëve (CSP) në Shqipëri dhe Takimi vjetor i UGM-së

1/06/2017
When: June 1, 2017 @ 10:47 am – 11:47 am

Më 1 qershor u organizua takimi i punës: “SWIFT: Programi i Sigurisë së Klientit (CSP) në Shqipëri”, i cili është një program i nisur nga shoqëria SWIFT, pas sulmeve kibernetike që ndodhën në Filipine një[...]


Team Work – Managing Effective Teams

24/05/2017
When: May 24, 2017 @ 1:39 pm – May 25, 2017 @ 2:39 pm

 


Techniques and Instruments for Internal Auditors

24/05/2017
When: May 24, 2017 @ 1:38 pm – May 26, 2017 @ 2:38 pm

 


Enhancing Corporate Governance Leadership

19/04/2017
When: April 19, 2017 @ 1:37 pm – April 20, 2017 @ 2:37 pm