Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
CIA Exam 1 Preparation 12:57 pm
CIA Exam 1 Preparation
Apr 10 @ 12:57 pm – Apr 11 @ 1:57 pm
CIA Exam 1 Preparation
Date: 09 – 10 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Grand Hotel, Tirana, Albania Instructor: Stavri Pashko, CIA Program
11
12
Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar 3:06 pm
Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar
Apr 12 @ 3:06 pm – 4:06 pm
{:sq}Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë organizuan Quizin Evropian të Parasë me pjesëmarjen e rreth 500 nxënësve[...]
13
14
15
16
17
Model Contracts 1:15 pm
Model Contracts
Apr 17 @ 1:15 pm – Apr 18 @ 2:15 pm
Model Contracts
Date: 17 – 18 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: TDB, Tirana Partner: ICC AL Program
Credit Assessment and Cash Flow Analysis 1:27 pm
Credit Assessment and Cash Flow Analysis
Apr 17 @ 1:27 pm – Apr 19 @ 2:27 pm
Credit Assessment and Cash Flow Analysis
Date: 17 – 19 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Tirana Instructor: Eric de Jong Partner: HOT/LUX Program
18
19
Effective Risk Management: Tools and Practices 9:00 am
Effective Risk Management: Tools and Practices
Apr 19 @ 9:00 am – Apr 20 @ 5:00 pm
Effective Risk Management: Tools and Practices
Date: 19-20 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Camelia Room, Xheko Imperial Hotel Instructor: Ferdinand Tuinstra, Donna Nails Partner: IFC Program
Risk Management And Negogiation in International Contracts 1:37 pm
Risk Management And Negogiation in International Contracts
Apr 19 @ 1:37 pm – 2:37 pm
Risk Management And Negogiation in International Contracts
Date: 19 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Tirana   Partner: ICC AL Program
20
21
22
23
Excellence in Conflict Management 9:00 am
Excellence in Conflict Management
Apr 23 @ 9:00 am – Apr 24 @ 5:00 pm
Excellence in Conflict Management
Date: 23-24 April 2018   Location: Tirana Instructor: Dr. Siegfried Lachmair Partner: AIEx Program
24
25
26
27
28
29
30

CIA Exam Review

2/10/2017
When: October 2, 2017 @ 9:59 am – October 3, 2017 @ 10:59 am

Çertifikimi për auditimin e brendshëm CIA® , është një certifikim i lëshuar nga Instituti Global i Audituesve të Brendshëm dhe si i tillë është i vetmi certifikim mbi auditimin e brendshëm i njohur në nivel[...]


People Management for team managers

4/12/2017
When: December 4, 2017 @ 9:30 am – December 7, 2017 @ 10:30 am

Objectives: Have a deeper understanding of the strategic impact of people management on motivation, performance and business results as well as their role of Managers as Coaches for their teams. Learn how to build[...]


Ekselence ne Shitje Thesari

21/11/2017
When: November 21, 2017 @ 8:57 am – November 22, 2017 @ 9:57 am

Objectives To give an overview of human skills needed in Treasury Sales work To collect the most important communication elements in sales work To clarify the basic sales attitudes to increase self-awareness To practice simple[...]


Quality Assurance and Improvements

6/11/2017
When: November 6, 2017 @ 11:26 am – November 7, 2017 @ 12:26 pm

Overview This workshop will provide insights on the key elements of a Quality Assurance Improvement Program. It covers specific elements required for conformance with the Standards as well as elements that constitute an efficient practice.[...]


Deloitte

24/10/2017
When: October 24, 2017 @ 2:10 pm – 3:10 pm

 


Risk Management Auditors point of view

11/10/2017
When: October 11, 2017 @ 10:51 am – October 12, 2017 @ 11:51 am

Summary In this in-depth training course on Risk Management you will learn to work through a proactive approach to risk threat and opportunity. You will address how to identify, quantify, control and respond to risk[...]


Leading with emotional Intelligence

4/10/2017
When: October 4, 2017 @ 10:27 am – October 5, 2017 @ 11:27 am

Description “A leader’s intelligence has to have a strong emotional component. He has to have high levels of selfawareness, maturity and self-control. She must be able to withstand heat, handle setbacks and when those lucky[...]


Forumi i Komitetit të Auditit të Brendshëm të AAB-së

13/10/2017
When: October 13, 2017 @ 5:02 pm – 6:02 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

 Konferenca e 2-të e AAB-së “Bankat dhe rritja ekonomike”

14/11/2017
When: November 14, 2017 @ 4:41 pm – 5:41 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Rreth konferencës Konferenca organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). AAB-ja do të garantojë pjesëmarrjen e aktorëve me përvojë të drejtpërdrejtë që do të kontribuojnë në nxitjen e dialogut midis industrisë dhe politikë-bërësve për[...]