Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
IFRS and Tax legislation 8:49 am
IFRS and Tax legislation
Feb 14 @ 8:49 am – Feb 16 @ 9:49 am
AAB në bashkëpunim me KPMG Shqipëri do të ofrojë në Tirane, datat 29-31 janar 2018 trajnimin me teme “IFRS and Tax Legislation” për officerët e kredisë në degë. Për më shumë informacion gjeni bashkëlidhur dhe[...]
15
16
17
18
19
20
Tryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar 3:30 pm
Tryezë diskutimi mbi sektorin bankar italian dhe shqiptar
Feb 20 @ 3:30 pm – 4:30 pm
{:sq}Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) organizoi më 20 shkurt një tryezë diskutimi me fokus sektorin bankar italian dhe atë shqiptar. Përfaqësues të Bankës së Shqipërisë, Drejtorë të Përgjithshëm dhe drejtues të nivelit të lartë nga[...]
21
22
IT Auditing for non IT auditors 11:49 am
IT Auditing for non IT auditors
Feb 22 @ 11:49 am – Feb 23 @ 12:49 pm
Date:22-23 February 2018 Time:09:00 – 17:00 Location:Hotel Grand, Tirana, Albania Course director:Robert Cornelisse RI, RE, CISA, EMI Programm
23
24
25
26
27
28

CIA Exam 1 Preparation

9/04/2018
When: April 9, 2018 @ 11:51 am – April 10, 2018 @ 12:51 pm

Data: 09 – 10 Prill 2018 (2 ditë) Koha: 09:00 – 17:00 Vendndodhja: Hotel Grand, Tiranë Instruktor:Stavri Pashko, CIA Programm


Fraud: AdvanceGuard, recognizing and detecting fraudsters

21/03/2018
When: March 21, 2018 @ 11:50 am – March 22, 2018 @ 12:05 pm

Date: 21 – 22 March 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Grand Hotel, Tirana, Albania Instructor:Bob Pointer Programm


IT Auditing for non IT auditors

22/02/2018
When: February 22, 2018 @ 11:49 am – February 23, 2018 @ 12:49 pm

Date:22-23 February 2018 Time:09:00 – 17:00 Location:Hotel Grand, Tirana, Albania Course director:Robert Cornelisse RI, RE, CISA, EMI Programm


IFRS and Tax legislation

14/02/2018
When: February 14, 2018 @ 8:49 am – February 16, 2018 @ 9:49 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB në bashkëpunim me KPMG Shqipëri do të ofrojë në Tirane, datat 29-31 janar 2018 trajnimin me teme “IFRS and Tax Legislation” për officerët e kredisë në degë. Për më shumë informacion gjeni bashkëlidhur dhe[...]


Forum i hapur mbi sistemin bankar në Shqipëri

8/01/2018
When: January 8, 2018 @ 11:51 am – 12:51 pm

Klubi i studentëve të Universitetit Epoka YEN (Young Economics Network) në datë 8 Janar 2018, organizoi forumin e hapur mbi sektorin bankar në Shqipëri. Kjo ishte veprimtaria e parë e organizuar për këtë vit akademik[...]


Shoqata Shqiptare e Bankave organizon Darkën e Vitit të Ri

20/12/2017
When: December 20, 2017 @ 11:43 am – 12:43 pm

Më 20 Dhjetor 2017, AAB organizoi darkën e fundit të vitit ku morën pjesë drejtorë të përgjithshëm dhe përfaqësues të bankave anëtare, të ftuar të veçantë nga Banka e Shqipërisë, si p.sh. Guvernatori, Zëvendës[...]


Mbledhje e Asamblesë

14/12/2017
When: December 14, 2017 @ 11:41 am – 12:41 pm

 


Tryezë e rrumbullakët për menaxhimin e rrezikut

4/04/2017
When: April 4, 2017 @ 11:54 am – 12:54 pm

Në 4 prill AAB, në bashkëpunim me IFC, organizoi tryezën e rrumbullakët me temë: “E ardhmja e menaxhimit të rrezikut”. Në këtë tryezë morën pjesë përfaqësues të Bankës së Shqipërisë, Drejtues të departamenteve të rrezikut[...]


Tryezë diskutimi mbi Certifikimin në kuadër të Foreign Account Tax Compliance Act  (“FATCA”) dhe aplikimit të rregullave të Common Reporting Standart (“CRS”)

30/11/2017
When: November 30, 2017 @ 11:34 am – 12:34 pm

30 Nëntor 2017 AAB, në bashkëpunim me ekspertë të PricewaterhouseCoopers Albania (PWC), organizoi një tryezë diskutimi, me fokus Certifikimin në kuadër të Foreign Account Tax Compliance Act  (“FATCA”) dhe aplikimin e rregullave të Common Reporting[...]


Ministry of Finance, COSME Project, Financing MSMEs

22/11/2017
When: November 22, 2017 @ 2:10 pm – 3:10 pm