Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
Forumi i Kartave 9:38 am
Forumi i Kartave
May 4 @ 9:38 am – 10:38 am
{:sq}Forumi i Kartave{:}{:en}Card Forum{:} @ Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
{:sq}Rritja e përdorimit të kartës si instrument pagese 4 Maj 2018, Tiranë Përmbledhje Forumi i Kartave për vitin 2018, organizohet nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). Ky forum mbulon një spektër të gjerë të përfshirjes[...]
5
6
7
Fundamentals of Blockchain in Banking 10:56 am
Fundamentals of Blockchain in Banking
May 7 @ 10:56 am – May 8 @ 11:56 am
Date: 7-8 May 2018 Location: Tirana Trainer: David Gyori Program
8
Emotional Intelligence 12:40 pm
Emotional Intelligence
May 8 @ 12:40 pm – 1:40 pm
Emotional Intelligence
Date: 23-24 May 2018 Location: Tirana Trainer: Larissa Winter Partner: AIEX Program
9
Open Banking, APIs and PSD2 11:02 am
Open Banking, APIs and PSD2
May 9 @ 11:02 am – May 10 @ 12:02 pm
Date: 9-10 May 2018 Location: Tirana Trainer: David Gyori Program
10
11
12
13
14
Excellence in treasury sales 12:35 pm
Excellence in treasury sales
May 14 @ 12:35 pm – May 15 @ 1:35 pm
Date: 14-15 May 2018 Location: Tirana Trainer: Attila Mitzer Partner: BACEE Program
15
16
17
Leksion i hapur në UAMD – Prezantim mbi Auditimin e Brendshëm – Profesioni që bën një ndryshim 10:42 am
Leksion i hapur në UAMD – Prezantim mbi Auditimin e Brendshëm – Profesioni që bën një ndryshim
May 17 @ 10:42 am – 11:42 am
{:sq}Në datën 17 maj, në bashkëpunim me  Fakultetin e Biznesit,  Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës (UAMD) u zhvillua një leksioni i hapur me temë “Prezantim mbi Auditimin e Brendshëm – Profesioni që bën një ndryshim”. Leksioni[...]
18
19
20
21
22
CIA Review 12:38 pm
CIA Review
May 22 @ 12:38 pm – May 23 @ 1:38 pm
{:sq}CIA Review{:}{:en}CIA Review{:}
{:sq}Date: 22-23 May 2018 Location: Tirana Trainer: Stavri Pashko Partner: AIIA Program{:}{:en}Date: 22-23 May 2018 Location: Tirana Trainer: Stavri Pashko Partner: AIIA Program{:}
23
24
Translating SDGs into Business 2:07 pm
Translating SDGs into Business
May 24 @ 2:07 pm – 3:07 pm
{:sq}Translating SDGs into Business{:}{:en}Translating SDGs into Business{:}
{:sq}24 May 2018 AAB në bashkëpunim me ICC Albania dhe United Nations në Shqipëri organizon më 24 maj 2018 workshop-in mbi Objektivat e Zhvillimit të Qendrueshëm (SDGs). Në vitin 2015, Kombet e Bashkuara përcaktuan 17 Objektivat e Zhvillimit[...]
25
26
27
28
Selling Financial Services & Managing Client Relationships 9:00 am
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
May 28 @ 9:00 am – May 30 @ 5:00 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Instructor: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program
Selling Financial Services & Managing Client Relationships 12:43 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
May 28 @ 12:43 pm – May 30 @ 1:43 pm
Selling Financial Services & Managing Client Relationships
Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Trainer: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program
29
30
Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation 9:00 am
Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation @ Thessaloniki, Greece
May 30 @ 9:00 am – Jun 1 @ 4:00 pm
Balkans & Black Sea Cooperation Forum Stability | Growth | Cooperation @ Thessaloniki, Greece
The next edition of the international rotating BBSF takes place in Thessaloniki, Greece. During three consecutive days, May 30th to June 1st 2018, the forum identifies, strengthens and promotes economic relations, business opportunities, cross‐border cooperation and sustainable growth[...]
31

Takim diskutimi me sistemin bankar dhe biznesin “Marrëdhëniet Biznes-Bankë”

2/06/2017
When: June 2, 2017 @ 3:30 pm – 4:30 pm
Where: Tiranë, Shqipëria

Takim diskutimi me sistemin bankar dhe biznesin “Marrëdhëniet Biznes-Bankë: Perspektiva e kreditimit 2016” 03 mars 2016 – Banka e Shqipërisë organizoi në ambientet e saj, takimin me temë: “Marrëdhëniet Biznes-Bankë: Perspektiva e kreditimit 2016”. Të[...]


Trajnim – Basel II dhe më tej

13/10/2015
When: October 13, 2015 @ 9:55 am – 10:55 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ne bashkëpunim me ATTF Luksemburg organizon në Tiranë trajnimin me temë “Basel II dhe më tej” në datat 2 – 4.11.2015 Audienca: Drejtues të niveli të lartë dhe të mesëm ; personat e përfshirë[...]


Udhëtim trajnues për gazetarë ekonomikë

3/10/2015
When: October 3, 2015 @ 9:53 am – 10:53 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Në datat 3-4 tetor 2015, AAB organizoi një aktivitet dy ditor, i projektuar si një kombinim trajnimi dhe udhëtimi argëtues në qytetin e Vlorës. Kësaj nisme i’u bashkuan 13 gazetarë ekonomikë të mediave të ndryshme[...]


Zhvillon punimet Forumi i Parë i Auditorëve të Brendshëm

18/06/2015
When: June 18, 2015 @ 9:48 am – 10:48 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Instituti Shqiptar i Audituesve të Brendshëm (AIIA), organizuan Forumin e Parë të Auditimit të Brendshëm, në 18 qershor 2015 në Hotel Tirana International. Forumi u fokusua mbi zhvillimin dhe[...]


Seminar për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Financimit të Terrorizmit

26/06/2015
When: June 26, 2015 @ 9:51 am – 10:51 am
Where: Tiranë, Shqipëria

6 Qershor 2015 – Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave (DPPPP) organizoi në ambientet e “Vlora International Hotel” një seminar trajnimi rajonal, për punonjësit[...]


Forumi i dytë SWIFT – Compliance Forum Albania

5/05/2015
When: May 5, 2015 @ 9:46 am – 10:46 am
Where: Tiranë, Shqipëria

5 Maj 2015 – Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me SWIFT Austria, organizuan  Forumin e dytë SWIFT  Compliance Albania. Forumi zhvilloi punimet në datë 5 maj 2015, në mjediset e Sky Hotel në Tiranë[...]


Trajnim mbi Raportin e Auditit

26/03/2015
When: March 26, 2015 @ 9:45 am – 10:45 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Trajnimi dy-ditor, në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Auditorëve të Brendshëm, u drejtua nga Z. Jean Pierre Garitte, trajner me eksperiencë ndërkombëtare në auditin e brendshëm. Trajnimi kishte në fokus rëndësinë e organizimit të dokumenteve[...]


Trajnim mbi “Aftësitë Drejtuese” dhe “Aftësitë dhe teknikat e mbledhjes së kredive”

24/03/2015
When: March 24, 2015 @ 9:41 am – 10:41 am
Where: Tiranë, Shqipëria

AAB ka ofruar dy trajnime me partnerin e saj të ri të trajnimit SBPST. Trajnimi i parë u kryesua nga Z. Cüneyt Erigüç, ish-bankier, i cili u përcolli të pranishmëve masazhin se: “Jo të gjithë[...]


Deloitte – seminar i dedikuar për TVSH

13/03/2015
When: March 13, 2015 @ 9:40 am – 10:40 am
Where: Tiranë, Shqipëria

Deloitte organizoi në ambientet e AAB një seminar me fokus ligjin e ri të TVSH-së në industrinë bankare. Ekspertët e Deloitte prezantuan dhe diskutuan ndryshimet në Ligj si dhe në Udhëzimin e publikuar së fundmi,[...]


Java e Parasë (9-13 mars 2015)

9/03/2015
When: March 9, 2015 @ 9:38 am – March 13, 2015 @ 10:38 am

Shoqata Shqiptare e Bankave bashkëpunon me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në organizimin e Javës së Parasë (9-13 mars 2015) 9 Mars 2015 – Edhe këtë vit, Shqipëria do të jetë pjesë e aktiviteteve[...]