Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
Transformimi digjital dhe PSD2 2:54 pm
Transformimi digjital dhe PSD2
Mar 1 @ 2:54 pm – 3:54 pm
{:sq}Transformimi digjital dhe PSD2{:}{:en}Mastering Digital Transformation & PSD2{:}
{:sq} Më 1 mars 2018, AAB në bashkëpunim me Grupin Mellon, organizoi një tryezë diskutimi me fokus transformimin digjital dhe Direktivën e Shërbimeve të Pagesave 2 (PSD2), me pjesmarrjen e përfaqësuesve të Bankës së Shqipërisë, bankave[...]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Java e Parasë 4:23 pm
Java e Parasë
Mar 12 @ 4:23 pm – Mar 18 @ 5:23 pm
{:sq}Gjatë javës 12-18 mars 2018, Banka e Shqipërisë, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Bankave dhe mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Agjencisë së Sigurimit të Depozitave (ASD), Junior Achievement (JA), Shërbimit Kombëtar[...]
13
14
15
16
17
18
19
Train–the–trainer: Didactics and Methodology 2:29 pm
Train–the–trainer: Didactics and Methodology
Mar 19 @ 2:29 pm – Mar 21 @ 3:29 pm
{:sq}Train–the–trainer: Didactics and Methodology{:}{:en}Train–the–trainer: Didactics and Methodology{:} @ Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
{:sq} Objectives: This training covers the most important points of planning and designing your own professional trainings. This train-the-trainer workshop focuses on the latest trends and theories of competencebased and learner-centered methodology. Experience newest methods[...]
20
21
Fraud: AdvanceGuard, recognizing and detecting fraudsters 11:50 am
Fraud: AdvanceGuard, recognizing and detecting fraudsters
Mar 21 @ 11:50 am – Mar 22 @ 12:05 pm
Date: 21 – 22 March 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Grand Hotel, Tirana, Albania Instructor: Bob Pointer Programm
22
23
24
25
26
27
28
Leading through Emotional Intelligence (2 modules) 12:01 pm
Leading through Emotional Intelligence (2 modules)
Mar 28 @ 12:01 pm – Mar 29 @ 1:01 pm
“A leader’s intelligence has to have a strong emotional component. He has to have high levels of self awareness, maturity and self-control. She must be able to withstand heat, handle setbacks and when those lucky[...]
29
30
31