Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
CIA Exam 1 Preparation 12:57 pm
CIA Exam 1 Preparation
Apr 10 @ 12:57 pm – Apr 11 @ 1:57 pm
CIA Exam 1 Preparation
Date: 09 – 10 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Grand Hotel, Tirana, Albania Instructor: Stavri Pashko, CIA Program
11
12
Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar 3:06 pm
Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar
Apr 12 @ 3:06 pm – 4:06 pm
{:sq}Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë organizuan Quizin Evropian të Parasë me pjesëmarjen e rreth 500 nxënësve[...]
13
14
15
16
17
Model Contracts 1:15 pm
Model Contracts
Apr 17 @ 1:15 pm – Apr 18 @ 2:15 pm
Model Contracts
Date: 17 – 18 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: TDB, Tirana Partner: ICC AL Program
Credit Assessment and Cash Flow Analysis 1:27 pm
Credit Assessment and Cash Flow Analysis
Apr 17 @ 1:27 pm – Apr 19 @ 2:27 pm
Credit Assessment and Cash Flow Analysis
Date: 17 – 19 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Tirana Instructor: Eric de Jong Partner: HOT/LUX Program
18
19
Effective Risk Management: Tools and Practices 9:00 am
Effective Risk Management: Tools and Practices
Apr 19 @ 9:00 am – Apr 20 @ 5:00 pm
Effective Risk Management: Tools and Practices
Date: 19-20 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Camelia Room, Xheko Imperial Hotel Instructor: Ferdinand Tuinstra, Donna Nails Partner: IFC Program
Risk Management And Negogiation in International Contracts 1:37 pm
Risk Management And Negogiation in International Contracts
Apr 19 @ 1:37 pm – 2:37 pm
Risk Management And Negogiation in International Contracts
Date: 19 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Tirana   Partner: ICC AL Program
20
21
22
23
Excellence in Conflict Management 9:00 am
Excellence in Conflict Management
Apr 23 @ 9:00 am – Apr 24 @ 5:00 pm
Excellence in Conflict Management
Date: 23-24 April 2018   Location: Tirana Instructor: Dr. Siegfried Lachmair Partner: AIEx Program
24
25
26
27
28
29
30

Kuizi Evropian i Parasë në Shqipëri: Promovimi i Edukimit Financiar

12/04/2018
When: April 12, 2018 @ 3:06 pm – 4:06 pm

Më 12 prill 2018, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë organizuan Quizin Evropian të Parasë me pjesëmarjen e rreth 500 nxënësve[...]


NPL Resolution

2/07/2018
When: July 2, 2018 @ 9:00 am – July 3, 2018 @ 5:00 pm

Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Instructor: TBC Partner: IFC


Selling Financial Services & Managing Client Relationships

28/05/2018
When: May 28, 2018 @ 9:00 am – May 30, 2018 @ 5:00 pm

Date: 28-30 May 2018 Location: Tirana Instructor: Mr Alex Kloos Partner: HOT/LUX Program


Excellence in Conflict Management

23/04/2018
When: April 23, 2018 @ 9:00 am – April 24, 2018 @ 5:00 pm

Date: 23-24 April 2018   Location: Tirana Instructor: Dr. Siegfried Lachmair Partner: AIEx Program


Effective Risk Management: Tools and Practices

19/04/2018
When: April 19, 2018 @ 9:00 am – April 20, 2018 @ 5:00 pm

Date: 19-20 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Camelia Room, Xheko Imperial Hotel Instructor: Ferdinand Tuinstra, Donna Nails Partner: IFC Program


Risk Management And Negogiation in International Contracts

19/04/2018
When: April 19, 2018 @ 1:37 pm – 2:37 pm

Date: 19 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Tirana   Partner: ICC AL Program


Credit Assessment and Cash Flow Analysis

17/04/2018
When: April 17, 2018 @ 1:27 pm – April 19, 2018 @ 2:27 pm

Date: 17 – 19 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Tirana Instructor: Eric de Jong Partner: HOT/LUX Program


Model Contracts

17/04/2018
When: April 17, 2018 @ 1:15 pm – April 18, 2018 @ 2:15 pm

Date: 17 – 18 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: TDB, Tirana Partner: ICC AL Program


CIA Exam 1 Preparation

10/04/2018
When: April 10, 2018 @ 12:57 pm – April 11, 2018 @ 1:57 pm

Date: 09 – 10 April 2018 Time: 09:00 – 17:00 Location: Grand Hotel, Tirana, Albania Instructor: Stavri Pashko, CIA Program


AAB bashkëpunon me ASD në organizimin e debatit për studentë të fakulteteve ekonomike

30/03/2018
When: March 30, 2018 @ 2:33 pm – 3:33 pm

Në kuadër të edukimit financiar, Shoqata Shqiptare e Bankave në bashkëpunim me Agjencinë e Sigurimit të Depozitave (ASD) organizuan debatin me temë “A ndikojnë skemat e sigurimit të depozitave në stabilitetin e sistemit bankar dhe[...]