Aktivitet me gazetarë te ekonomisë

19/09/2017Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), më 14 -17 shtator 2017, organizoi për të tretin vit radhazi aktivitet me gazetarë të ekonomisë. Edhe këtë vit aktiviteti u projektua si një kombinim trajnimi dhe udhëtimi argëtues dhe u zhvillua në qytetin e Bansko, Bullgari.

Foto