Selling financial services and managing client relationships

11/02/2019

Të reja Të gjitha

Jan
7
Video e re informative: K...

Video e re informative

Dec
26
Nënshkruhet marrëveshje...

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Instituti Shqiptar i Auditorëve të Brendshëm (AIIA)

Dec
18
Shoqata Shqiptare e Banka...

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB) dhe Agjencia e Sigurimit